Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

The Body Shop - Tea Tree 3 in 1 Wash Scrub Mask

ΕταιρείαThe Body Shop

ΠροϊόνTea Tree 3 in 1 Wash Scrub Mask

Τιμή: €15.00

Ποσότητα: 125ml

ΣυστατικάAqua, Kaolin, Glycerin, Propanediol, Magnesium Aluminum Silicate, Perlite, Xanthan Gum, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Laureth Sulfate, Decyl Glucoside, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Alcohol Denat., Phenoxyethanol, Hydrogenated Jojoba Wax, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Sodium Chloride, Citric Acid, Salicylic Acid, Calophyllum Inophyllum Seed Oil, Menthol, Ethylhexylglycerin, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Sodium Benzoate, Tetrasodium Pyrophosphate, Leptospermum Petersonii Oil, Citral, Phosphoric Acid, Tocopherol, CI 77891 , CI 77499

Υπόσχεται: Είναι ένα 3 σε 1 προϊόν, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καθαρισμό, απολέπιση ή και ως μάσκα. Είναι ιδανικό για λιπαρές επιδερμίδες, με τάση για ακμή. Βοηθά στη μείωση των μαύρων στιγμάτων και της λιπαρότητας.

Η άποψή μου: Ένα πολυχρηστικό και εξαιρετικό προϊόν! Προσωπικά το χρησιμοποιώ ως απολεπιστικό και ως μάσκα (μία φορά την εβδομάδα) και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από τα αποτελέσματα. Οι κόκκοι είναι πάρα πολύ λεπτοί και δεν τραυματίζουν το δέρμα μου. Βοηθάει πολύ σε θέματα ανάγλυφης υφής του δέρματος. Με τα μαύρα στίγματα δεν έχω δει κάποια σημαντική διαφορά. Ως μάσκα, βοηθάει στη μείωση της λιπαρότητας, αλλά δεν αφήνει το δέρμα μου ξηρό ή αφυδατωμένο. Αν έχετε ακμή, δε θα το πρότεινα ωστόσο. Είναι καλύτερα να πάρετε την συμβουλή του δερματολόγου ή του φαρμακοποιού σας. Χρειάζεται λίγη ποσότητα κάθε φορά, οπότε το σωληνάριο κρατάει για πολύ καιρό. Όταν το χρησιμοποιώ, έχω βρέξει πρώτα το δέρμα με νερό. Στη συνέχεια, κάνω μασάζ με απαλές κινήσεις, για να κάνω απολέπιση και μετά το αφήνω να ενεργήσει ως μάσκα καθαρισμού, για 5 λεπτά. Το αφαιρώ με μια βρεγμένη και καλά στημένη πετσέτα. Η αφαίρεση είναι λίγο χρονοβόρα, γιατί έχει όλους αυτούς τους λεπτούς κόκκους, αλλά η μέθοδος με την πετσέτα με έχει βοηθήσει σημαντικά. Τέλος, ξεπλένω με νερό και στεγνώνω απαλά το πρόσωπο. Είναι έτοιμο για την ενυδάτωση κ.λπ. 

Θα το ξαναέπαιρνα; Ναι.

Βαθμός: 9/10




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου