Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Charlotte Tilbury - Filmstar Bronze and Glow

ΕταιρείαCharlotte Tilbury

ΠροϊόνFilmstar Bronze and Glow

Απόχρωση: Light to Medium

Τιμή: €65.00

Ποσότητα: 16g

ΣυστατικάBronzer : Talc, Mica, Oryza Sativa (rice) Starch, Isononyl Isononanoate, Dimethicone, Zea Mays (corn) Starch, Zinc Stearate, Caprylyl Glycol, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Phenoxyethanol, Dimethiconol, Hexylene Glycol, Polymethylsilsesquioxane, Silica,Tin Oxide, Trimethylsiloxysilicate, Iron Oxides (ci 77491, ci 77492, ci 77499), Titanium Dioxide (ci 77891). Highlighter : Talc, Mica, Isononyl Isononanoate, Oryza Sativa (rice) Starch, Dimethicone, Zea Mays (corn) Starch, Zinc Stearate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Dimethiconol, Hexylene Glycol, Polymethylsilsesquioxane, Tin Oxide, Silica, Trimethylsiloxysilicate, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (ci 77491, ci 77492, ci 77499).

Υπόσχεται: Το bronzer είναι ιδανικό για κοψίματα (contour) και για ένα φυσικό, ηλιοκαμμένο εφέ. Το highlighter σε μια κολακευτική για όλους απόχρωση ανακλά το φως. Η χρωματική απόδοση μπορεί να χτιστεί, για πιο έντονο αποτέλεσμα.

Η άποψή μου: Η συσκευασία είναι πολύ όμορφη, λεπτή, πολυτελής, vintage, chic και έχει έναν καλής ποιότητας καθρέφτη. Η ποσότητα είναι ικανοποιητική, για μένα, καθώς το προϊόν έχει πολύ καλή απόδοση και δεν χρειάζομαι πολύ, για να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τόσο το bronzer όσο και το highlighter απλώνονται και αναμειγνύονται εύκολα, χωρίς να δημιουργούν μπαλώματα. Η διάρκεια είναι εξαιρετική και κρατάνε όλη μέρα. Οι υποτόνοι και των δύο προϊόντων ταιριάζουν εξαιρετικά στην ανοιχτόχρωμη (ουδέτεροι προς θερμοί υποτόνοι) επιδερμίδα μου. Το αποτέλεσμα είναι πάντα φυσικό και δεν με απογοητεύουν κάθε φορά που τα χρησιμοποιώ. Είναι οπωσδήποτε ένα προϊόν πολυτελείας και είμαι βέβαιη ότι κυκλοφορούν dupes, που κάνουν εξίσου καλή δουλειά, με μικρότερο κόστος. Με το χέρι στην καρδιά, δεν μπορώ να το προτείνω στην κανονική τιμή του. Αν τύχει και το βρείτε σε καλή έκπτωση και θέλετε να επενδύσετε σε ένα προϊόν πολυτελείας, γιατί όχι; Τονίζω όμως, ότι υπάρχουν παρόμοια προϊόντα, εξαιρετικής επίσης ποιότητας με πολύ χαμηλότερο κόστος.

Θα το ξαναέπαιρνα; Μάλλον όχι, γιατί θα πάρει πολύ καιρό να μου τελειώσει και μετά θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό.

Βαθμός: 9/10




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου