Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Technic - Colour Fix | Blush Palette

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑTechnic
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 8x3.5g
ΤΙΜΗ:5.50
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Mica, Talc, Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Palmitate, Magnesium Stearate, Triethoxycaprylylsilane, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Tocopheryl Acetate, Caprylhydroxamic Acid, Glycerin [+/- CI 15850, CI 16035, CI 77492, CI 77491, CI 15985, CI 77499, CI 77742]


ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ: Οκτώ διαφορετικές, ζεστές αποχρώσεις του ροζ. με εξαιρετική απόδοση. Είναι κατάλληλες για vegetarians και vegans. Επίσης, δεν είναι δοκιμασμένες σε ζώα. Στο πίσω μέρος της παλέτας γράφει ότι αναπτύχθηκε στην Αγγλία και κατασκευάστηκε στην Κίνα.


ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ… δεν μου άρεσε. Όπως και στην περίπτωση της παλέτας Colour Fix Pressed Powder Contouring Palette, από την Technic, η σύσταση είναι υπερβολικά πουδρένια, τρίβεται πολύ εύκολα και θυμίζει τριμμένη κιμωλία ή ταλκ. Η χρωματική απόδοση είναι όντως πολύ έντονη, υπερβολικά έντονη θα έλεγα (ειδικά στις πιο σκούρες αποχρώσεις), που δε μου αρέσει σε ρουζ, γιατί οδηγεί στο εφέ "κλόουν", που δεν είναι ο στόχος μου σε καθημερινή βάση. Οι δύο πρώτες, γήινες αποχρώσεις, είναι κατά 98% ίδιες. Η πρώτη είναι λίγο πιο ουδέτερη από τη δεύτερη, που είναι λίγο πιο θερμή. Δε βρίσκω, ωστόσο λόγο να υπάρχουν και οι δύο στην παλέτα. Το τρίτο ρουζ της πρώτης σειράς, μοιάζει πολύ με το δεύτερο ρουζ της δεύτερης σειράς. Το πρώτο είναι ελάχιστα πιο ανοιχτό από το άλλο. Το τέταρτο ρουζ της πρώτης σειράς μοιάζει πάρα πολύ με το τρίτο ρουζ της δεύτερης σειράς. Η παλέτα θα μπορούσε δηλαδή, να έχει τέσσερις αποχρώσεις. Αν και η περιγραφή της στο site λέει ότι έχει 8 θερμές ροζ αποχρώσεις, διαφωνώ. Οι πρώτες δύο είναι καφέ - nude, με λίγο ροδακινί. Τα υπόλοιπα ρουζ θα έλεγα ότι είναι αρκετά ψυχρά. Το κόκκινο (το πρώτο στη δεύτερη σειρά) είναι πάρα πολύ έντονο και κατάλληλο, κατά τη γνώμη μου, για πολύ σκούρες αποχρώσεις επιδερμίδας. Δεν είναι εύκολο να απλωθεί και να ανακατευτεί στα ζυγωματικά. Η διάρκειά τους είναι αρκετά καλή. Από χρώματα μου άρεσαν το πρώτο ρουζ και το τέταρτο της πρώτης σειράς, το τρίτο της δεύτερης σειράς.


ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ: Δεν μου αρέσει καθόλου η φόρμουλα και η υπερβολικά έντονη απόδοση των περισσότερων ρουζ. Κάποιες αποχρώσεις δε μου ταιριάζουν καν, καθώς είναι σχεδόν σαν να φωσφορίζουν στα μάγουλα.


ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΓΟΡΑΣ: Όχι! 

ΒΑΘΜΟΣ: 3/10



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου