Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Cover FX - Mattifying Setting Spray

ΕταιρείαCover FX


Τιμή€26.22

Ποσότητα: 120ml

Συστατικά: Water (Aqua, Eau), Butylene Glycol, Kaolin, PVP, Methyl Methacrylate Crosspolymer, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, PEG-10 Dimethicone, Poloxamer 407, Enantia Chlorantha Bark Extract, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Oleanolic Acid

Υπόσχεται: Δίνει ματ αποτέλεσμα και απορροφά τη λιπαρότητα.

Η άποψή μου: Το setting spray για ματ αποτέλεσμα από την Cover FX δεν με ενθουσίασε. Το μπουκαλάκι που έχω ήταν μέρος από ένα σετ που περιείχε επίσης το ματ primer και την ματ πούδρα.
Πρώτα πρώτα ο μηχανισμός του σπρέι δεν είχε σταθερή απόδοση. Άλλες φορές ψέκαζε ομοιόμορφα, σαν να βρίσκεσαι κάτω από τους ανεμιστήρες νερού και άλλες φορές σαν χαλασμένο ποτιστικό. Προϊόντα που με "φτύνουν" έτσι, δεν τα συμπαθώ.
Δεύτερον, ήθελε πάρα πολύ καλό κούνημα πριν τη χρήση και μέσα στο μπουκάλι υπήρχε ένα μπιλάκι το οποίο έκανε έναν κάποιο θόρυβο (δεν είναι να βάφεσαι δίπλα σε άνθρωπο που κοιμάται δηλαδή).
Τρίτον, στα σημαντικά, το προϊόν μέσα στο μπουκάλι... Είναι υπέροχο το γεγονός ότι δεν έχει αλκοόλ -και εκεί με τσίμπησαν την καταναλώτρια- διότι έχω "καεί" με setting sprays, τα οποία μέσα είχαν μάλλον οινόπνευμα καθαρό. Θα μετρήσω στα πλεονεκτήματα ότι δεν άφηνε κάποια κολλώδη, αηδιαστική αίσθηση στο πρόσωπο. Ένωνε λίγο τα προϊόντα και έδιωχνε λίγο το πουδρένιο τελείωμα, αλλά Fix+ από τη MAC δεν είναι! Σε άλλα θετικά να σημειώσω ότι δε δοκιμάζεται σε ζωάκια, δεν έχει parabens και mineral oils, δεν έχει γλουτένη και είναι ένα vegan προϊόν. Έρχεται όμως το μεγάλο ΑΛΛΑ... Δεν κρατάει το ματ αποτέλεσμα, δεν κάνει την μάπα μου πιο ματ από ό,τι θα ήταν αν δεν το χρησιμοποιούσα στη αρχή της μέρας και δεν παρατείνει τη διάρκεια του μακιγιάζ. Ε τι να το κάνω μετά; Και το νεράκι vegan, paraben/mineral oil/gluten free και γενικώς free είναι.

Θα το ξαναέπαιρνα; Όχι.

Βαθμός: 5/10



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου