Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

e.l.f. - Instant Lift Brow Pencil

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑe.l.f.
ΑΠΟΧΡΩΣΗ: Taupe
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 0.18g
ΤΙΜΗ: €3.35
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑCaprylic/Capric Triglyceride, Polyethylene, Ethylhexyl Palmitate, Microcrystalline Wax (Cera Microcristallina), Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Ozokerite, Mica, Silica, Tocopheryl Acetate (Ve), Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol
May Contain: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ: Σχηματίζει, υπογραμμίζει, γεμίζει τα φρύδια για ένα φυσικό, ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.


ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ… δεν μου άρεσε! Έχω συνηθίσει το Brow Wiz από Anastasia Beverly Hills, το οποίο γράφει αβίαστα και έχει εξαιρετικά λεπτή μύτη. Το μολύβι της e.l.f. έχει αρκετά πιο χοντρή μύτη, η οποία δεν με διευκολύνει να γεμίσω τα κενά και να τελειοποιήσω την ουρά του φρυδιού. Επίσης, η σύνθεση είναι πολύ κέρινη, σκληρή, ξηρή και τραβάει τις τρίχες των φρυδιών, αφαιρώντας μάλιστα 2-3 κάθε φορά που το χρησιμοποιώ... Η συσκευασία είναι φθηνή και κακής ποιότητας. Τις πρώτες ημέρες έφυγε η μύτη. Το βουρτσάκι είναι πολύ σκληρό και άγριο. Όταν πάω να χτενίσω τα φρύδια μου, το νιώθω να γδέρνει το δέρμα. Το χρώμα είναι αρκετά καλό, αλλά όχι το τέλειο για μένα.

ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ: Δεν μπορώ να έχω αποτέλεσμα ακριβείας, το προϊόν δεν γράφει εύκολα και τραβάει τις τρίχες των φρυδιών, η συσκευασία είναι κακής ποιότητας.


ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΓΟΡΑΣ: Όχι.

ΒΑΘΜΟΣ: 2/10


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου