Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

W7 - Delicious | Natural & Berry | Eye Colour Palette

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑW7
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 11.2g
ΤΙΜΗ:7.99
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Talc, Mica, Magnesium Stearate, Dimethicone, Ethylhexyl Palmitate, Mirocrystalline Wax, Phenoxyethanol, Polyethylene, CI 77499, CI77492, CI 77891, CI 77491, CI 77742, CI 77007


ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ: Οι σκιές έχουν μεγάλη χρωματική απόδοση και ανακατεύονται εύκολα. Η ποικιλία αποχρώσεων προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε ποικιλία διαφορετικών μακιγιάζ (από απαλά, φυσικά μέχρι έντονα). Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα.


ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ… δεν μου άρεσε καθόλου!!! Υποτίθεται ότι είναι αντίγραφο της Modern Renaissance από Anastasia Beverly Hills... αλλά η ομοιότητα είναι εντελώς φαινομενική. Μπορεί με μια πρώτη ματιά τα χρώματα στις δύο παλέτες να φαίνονται ολόιδια, αλλά πιστέψτε με ότι οι δύο παλέτες δεν συναντώνται σε κανένα άλλο σημείο. Η χρωματική απόδοση της Delicious από W7 είναι τουλάχιστον απογοητευτική. Το αποτέλεσμα των περισσότερων σκιών είναι τόσο αχνό, που όσες φορές και αν προσπαθήσω να το "χτίσω" είναι σαν να βάζω απλά σκόνη πάνω στη σκόνη. Ειδικά η ανοιχτόχρωμες σκιές, δεν γράφουν σχεδόν καθόλου στα βλέφαρα. Έστω όμως, ότι δεχόμαστε ένα πολύ ελαφρύ αποτέλεσμα, γιατί είναι ιδανικό για κάθε μέρα, αν θέλουμε κάτι απλό. Αυτό που δε μπορώ να δεχτώ είναι ότι χρειάζεται πολλαπλάσιος χρόνος για να απλώσω μία σκιά στα βλέφαρα (για να πούμε ότι κάτι αχνοφαίνεται), για να ανακατέψω διαφορετικές σκιές μεταξύ τους (blending μέχρι που ερεθίστηκε το δέρμα στα βλέφαρα) και τελικά το αποτέλεσμα εκτός του ότι φαίνεται σαν να έχω βάλει μία μόνο σκιά, φαίνεται ανομοιόμορφο (αλλού πιο έντονο, αλλού λιγότερο) και δεν έχει διάρκεια (ακόμη και με δύο primer από κάτω). Είναι πολύ πουδρένιες, αλλά μόλις τινάξουμε το πινέλο μας, λίγο πριν βάλουμε τη σκιά στα βλέφαρα, φεύγει όλο το προϊόν! Δοκίμασα διαφορετικά πινέλα, σφουγγαράκια, βρεγμένο πινέλο, τα δάχτυλά μου και τίποτα δεν λειτούργησε για ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα.


ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ: Οι σκιές αυτής της παλέτας δεν γράφουν στα βλέφαρα, δεν ανακατεύονται ομοιόμορφα και δεν έχουν καλή διάρκεια. Θεωρώ ότι δεν αξίζουν τα χρήματα και τον χρόνο μας.

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΓΟΡΑΣ: Όχι!

ΒΑΘΜΟΣ: 3/10



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου