Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Essence - Stay all Day 16h Long-Lasting Concealer

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑEssence
ΑΠΟΧΡΩΣΗ: 10 Natural Beige
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 7ml
ΤΙΜΗ:3.19
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑAQUA (WATER), CYCLOPENTASILOXANE, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, DIMETHICONOL, CYCLOHEXASILOXANE, SODIUM CHLORIDE, C30-45 ALKYL METHICONE, C30-45 OLEFIN, MICA, POLYSORBATE 80, TRIMETHOXYCAPRYLYLSILANE, HYDROLYZED WHEAT GLUTEN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CERATONIA SILIQUA GUM, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, PHENOXYETHANOL, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ: "Βάλτε ένα τέλος στα κουρασμένα μάτια! Το μακράς διάρκειας concealer με στοιχεία που αντανακλούν το φως είναι ένας πραγματικός μάγος που εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους, τις κοκκινίλες και τις σκιές κάτω από τα μάτια σας, ώστε να σας δώσει ένα φρέσκο, φωτεινό look! Χάρη στην κρεμώδη, απαλή υφή του, είναι εύκολο να απλωθεί ομοιόμορφα - χαρίζοντάς σας απαλή επιδερμίδα που διαρκεί για πάνω από 16 ώρες." [πηγή]


ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ… δεν ενθουσιάστηκα. Καταρχάς, εταιρείες όπως η Essence και η Catrice, πρέπει να αυξήσουν τη χρωματική τους ποικιλία για τα προϊόντα κάλυψης του προσώπου (foundation, concealer, πούδρα). Το βρίσκω τραγικό να βγάζουν δύο αποχρώσεις σε αυτό το concealer για παράδειγμα. 
Η πιο ανοιχτή απόχρωση από τις δύο που κυκλοφορούν, 10 light beige, είναι λίγο πιο σκούρα από το φυσικό μου χρώμα. Επίσης, όταν στεγνώσει, πορτοκαλίζει λίγο. Δε δίνει φως κάτω από τα μάτια, ούτε και καλύπτει επαρκώς τους μαύρους κύκλους μου. Η σύνθεση είναι ελαφριά και άνετη. Μαζεύει λίγο στις λεπτές γραμμές, ακόμη και όταν βάλω πούδρα από πάνω, όπως όμως συμβαίνει με τα περισσότερα concealers. Σε καμία περίπτωση δεν είδα να διαρκεί όλη μέρα, πόσο μάλλον 16 ώρες, όπως υπόσχεται. Λίγες ώρες μετά την εφαρμογή και αρχίζει να ξεθωριάζει. Η κάλυψη χάνεται και η περιοχή κάτω από τα μάτια φαίνεται ξηρή και ταλαιπωρημένη.


ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ: Δυστυχώς αυτό το concealer δεν κάλυψε τις ανάγκες μου, δεν είχε επαρκή κάλυψη, δεν είχε καλή διάρκεια.

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΓΟΡΑΣ: Όχι.

ΒΑΘΜΟΣ: 4/10




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου