Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Becca - Under Eye Brightening Corrector

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑBecca
ΑΠΟΧΡΩΣΗ: σομόν
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 4.5g
ΤΙΜΗ: €26.00
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑRicinus Communis (Castor) Seed Oil, Polybutene, Rhus Succedanea Fruit Wax, Kaolin, C12-15 Alkyl Benzoate, Barium Sulfate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Squalane, Zinc Chloride, Aluminum Hydroxide, Trihydroxystearin, Hydrogenated Polycyclopentadiene, Isopropyl Titanium Triisostearate, Sodium Lauroyl Aspartatel, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Hexylene Glycol. May Contain/Peut Contenir [+/-]: Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499).

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ: Υπόσχεται ότι διορθώνει τους μαύρους κύκλους, εξουδετερώνοντας το χρώμα τους και δίνει φως. Δεν μαζεύει σε γραμμές έκφρασης και ρυτίδες. Έχει πλούσια φόρμουλα και αντανακλά το φως.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ… όντως φωτίζει την περιοχή κάτω από τα μάτια και καλύπτει αρκετά καλά τους μαύρους κύκλους. Όμως, μαζεύει στις γραμμές έκφρασης, δε συνεργάζεται καλά με άλλα concealers και "σπάει" μετά από μερικές ώρες. Η διάρκειά του σε μένα δεν είναι ικανοποιητική. Επιπλέον, ακόμη και την ελάχιστη ποσότητα να βάλω φαίνεται το προϊόν και δε γίνεται ποτέ ένα με το δέρμα. Έχω δοκιμάσει να το εφαρμόσω με πινέλο, με νωπό σφουγγαράκι και με τα δάχτυλα. Νομίζω ότι την καλύτερη δουλειά, την κάνει ο παράμεσος σε συνδυασμό με το beauty blender. Θα ήθελα να ήταν λιγότερο λιπαρή η φόρμουλά του, για να μένει σταθερό περισσότερη ώρα και να μη μαζεύει τόσο πολύ και τόσο γρήγορα στις γραμμές.

ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ: Αν και καλύπτει τους μαύρους κύκλους μου και δίνει φως κάτω από τα μάτια, δείχνει βαρύ, μαζεύει στις γραμμές έκφρασης και δεν έχει καλή διάρκεια.

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΓΟΡΑΣ: Όχι.

ΒΑΘΜΟΣ: 5/10


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου