Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

By Terry - Hyaluronic Hydra-Powder

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑBy Terry
ΑΠΟΧΡΩΣΗ: Διάφανη
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 10g
ΤΙΜΗ: €46.00
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑSILICA, SODIUM HYALURONATE, TALC, DECYLENE GLYCOL, HYDRATED SILICA, AQUA / WATER, METHYLISOTHIAZOLINONE. [T0713/A]

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ: Υπόσχεται ότι επειδή έχει υαλουρονικό περιποιείται το δέρμα, επίσης κρατά το μακιγιάζ σταθερό όλη μέρα και δίνει ματ αποτέλεσμα.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ… δεν μου άρεσε καθόλου! Ευτυχώς, πήρα από Space NK το travel size με 9£, γιατί θα έκλαιγα πολύ περισσότερο αν είχα πάρει το μεγάλο μέγεθος. Έχοντας δει πολλές καλές κριτικές γι' αυτό το θαυματουργό προϊόν αποφάσισα να κάνω μία μικρή επένδυση και να το δοκιμάσω, σε μικρό μέγεθος. Έψαχνα μια πολύ ελαφριά πούδρα, κατάλληλη να σετάρει το concealer κάτω από τα μάτια και να δώσει λίγο φως στην περιοχή όπως κάνει για παράδειγμα η Secret Brightening Under Eye Powder από Laura Mercier. Δυστυχώς, έμεινα με τη χαρά. Το concealer μάζεψε, η περιοχή κάτω από τα μάτια έδειχνε ξηρή και γερασμένη. Αν ακουμπήσω όμως τα δάχτυλά μου έχει μια μεταξένια υφή. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δε λειτουργεί. Με νωπό σφουγγαράκι το αποτέλεσμα είναι χειρότερο. Δοκίμασα λοιπόν και με πινέλο και με τα δάχτυλα, αλλά τίποτα.

ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ: Ήθελα μια πούδρα σε ελεύθερη μορφή για να σετάρω το concealer κάτω από τα μάτια. Δυστυχώς, η φημισμένη πούδρα από By Terry δεν είναι για μένα.

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΓΟΡΑΣ: Όχι!


ΒΑΘΜΟΣ: 1/10


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου