Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

MAC - Extended Play Gigablack Lash Mascara

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑMAC
ΑΠΟΧΡΩΣΗ: Black/Μαύρη
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 5.7g
ΤΙΜΗ: €20.50
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Δεν μπορώ να βρω online τα συστατικά της και έχω πετάξει το κουτάκι της. Μπορείτε να δείτε εδώ φωτογραφία με τα συστατικά της.

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ: Υπόσχεται ότι είναι αδιάβροχη, μακράς διάρκειας (ως και 16 ώρες), αφαιρείται εύκολα με ζεστό νερό, έχει απόλυτα μαύρο χρώμα, δίνει μήκος και διαχωρισμό, το μικρό βουρτσάκι πιάνει και τις πιο μικρές βλεφαρίδες. Είναι οφθαλμολογικά ελεγμένη.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ… είναι μια καλή μάσκαρα για μένα. Δεν είναι όμως η αγαπημένη μου. Εξακολουθώ να προτιμώ την Opulash Mascara από τη MAC.
Ας ξεκινήσω με τα πλεονεκτήματα. Πρώτον, η διάρκειά της είναι εξαιρετική. Κρατάει όλη μέρα χωρίς να αφήνει κομματάκια ή μουτζούρες κάτω από τα μάτια. Δεύτερον, το λεπτό της βουρτσάκι με διευκολύνει πολύ στο να βάψω όλες τις βλεφαρίδες (πάνω και κάτω, μικρές και μεγάλες) από τη βάση ως τις άκρες. Τρίτον, διαχωρίζει καταπληκτικά τις βλεφαρίδες με την πρώτη στρώση. Με μια δεύτερη ή τρίτη στρώση οι βλεφαρίδες αποκτούν πολύ ωραίο όγκο. Τέταρτον, η φόρμουλά της δεν είναι ούτε πολύ υγρή, ούτε πολύ ξηρή. Είναι σε μια πολύ καλή, για μένα, μέση κατάσταση. Τέλος, δεν έχει προκαλέσει κανένα ερεθισμό στα μάτια μου (είναι λίγο ευαίσθητα και φοράω φακούς επαφής).
Υπάρχουν όμως και ορισμένα μειονεκτήματα. Το χρώμα είναι μαύρο, όχι το πιο μαύρο που έχω δει όμως. Δε δίνει στις βλεφαρίδες μου κάποιο φοβερό έξτρα μήκος (μια μικρή διαφορά όμως τη βλέπω) και δεν κρατάει όλη μέρα την καμπύλη (χρειάζεται οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσω ψαλιδάκι πριν εφαρμόσω την μάσκαρα). Η σχέση ποσότητας και τιμής δεν είναι συμφέρουσα. Άλλες mascara από τη MAC έχουν μεγαλύτερη ποσότητα για τα ίδια χρήματα. Δεν είναι αδιάβροχη, είναι όμως ανθεκτική στο νερό. Δεν ξεβάφεται και τόσο εύκολα μόνο με ζεστό νερό, όπως ισχυρίζονται. Χρειάζεται μετά και ένα προϊόν για να ξεβάψετε τα υπολείμματα. Δεν είναι η πιο δύσκολη μάσκαρα να ξεβαφτεί, ούτε όμως τόσο εύκολη όσο π.χ. η Opulash.

ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ: Η διάρκειά της (όχι τρίμματα, όχι μουτζούρες) και ο διαχωρισμός που προσφέρει είναι εξαιρετικά προτερήματα. Προτιμώ όμως την Opulash Mascara από τη MAC γιατί κάνει πιο εντυπωσιακές τις βλεφαρίδες μου, έχει μεγαλύτερη ποσότητα προϊόντος και ξεβάφεται πιο εύκολα.

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΓΟΡΑΣ: Όχι.

ΒΑΘΜΟΣ: 7/10


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου