Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Milani - Supreme Khol Kajal Eyeliner | Blackest Black

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑMilani
ΑΠΟΧΡΩΣΗ: 01 Blackest Black
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 0.35g
ΤΙΜΗ: €6.55 ($7.00)
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑCyclopentasiloxane, Hydrogenated Olive Oil Stearyl Esters, Polyethylene, Polybutene, Silica Silylate, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Octyldodecanol, Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax) , Theobroma Grandiflorum (Cocoa) Seed Butter, Sodium Ascorbyl Phosphate, Pentaerythrityl Tetra-di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Tocopherol, Sodium Hyaluronate, Zinc Gluconate, Magnesium Aspartate, Water (Aqua), Copper Gluconate, Mica, Iron Oxide (CI 77499), Black 2 (CI 77266), Ferric Ferrocyanide (CI 77510)


ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ: Υπόσχεται διάρκεια, έντονο μαύρο χρώμα, κατάλληλο για την εσωτερική γραμμή του ματιού, με μύτη ακριβείας.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ… είναι αρκετά καλό, αλλά όχι το ιδανικό μολύβι. Μου αρέσει η συσκευασία του και το ότι είναι μηχανικό μολύβι. Η λεπτή του μύτη με βολεύει πάρα πολύ για να έχω αποτέλεσμα ακριβείας. Η χρωματική απόδοση είναι πάρα πολύ καλή, με έντονο μαύρο χρώμα. Αν το χρησιμοποιήσω σαν eyeliner, για το πάνω βλέφαρο, το σετάρω με μια μαύρη σκιά, η διάρκειά του είναι εξαιρετική. Στην εσωτερική γραμμή του ματιού ωστόσο, δεν κρατάει όλη μέρα. Θα μείνει φυσικά λίγο χρώμα, αλλά το πρόβλημά μου είναι ότι μεταφέρεται κάτω από το μάτι και μουτζουρώνει. 

ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ: Η συσκευασία και η χρωματική απόδοση εξαιρετικές, αλλά η διάρκεια στο εσωτερικό του ματιού δεν είναι ικανοποιητική. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι μουτζουρώνει γρήγορα κάτω από τα μάτια.

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΓΟΡΑΣ: Όχι.

ΒΑΘΜΟΣ: 6.5/10


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου