Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Empties: Skincare - Bodycare - Haircare - Makeup

Γεια σας! Ήρθε η ώρα να δούμε παρέα ποια προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης τελείωσα μέσα στον Δεκέμβριο και τι πιστεύω γι' αυτά εν συντομία. Αν έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παρακάτω προϊόντα, αφήστε μου τη δική σας εντύπωση στα σχόλια! 

Skincare


1. Sephora - Μάσκα Νυκτός με Πράσινο Τσάι: Δε θα την ξαναπάρω. Δεν είδα κανένα όφελος και το επόμενο πρωί ξύπνησα με έξτρα λιπαρότητα.
2. La Roche-Posay - Micellar Water | Sensitive Skin: Δε θα το αγοράσω. Χρειάζομαι πολλή ποσότητα για να ξεβαφτώ και δεν είναι όσο αποτελεσματικό θα ήθελα. Επιπλέον, ενόχλησε την περιοχή των ματιών μου.
3. The Body Shop - Tea Tree Skin Clearing Clay Mask: Δε θα την αγοράσω ξανά. Άφηνε το δέρμα μου αρκετά αφυδατωμένο. Δεν είδα άμεση διαφορά σε σπυράκια. Έχει πάρα πολύ έντονο άρωμα τεϊόδεντρου, που δεν το αντέχω. Τα πρώτα λεπτά νιώθω ένα ελαφρύ κάψιμο στο πρόσωπο. Αν την αφήσω πάνω από δέκα λεπτά το πρόσωπό μου γίνεται κόκκινο και ερεθισμένο.
4. Beauty Formulas - Tea Tree Deep Cleansing Nose Strips: Έχω κι άλλα και μου αρέσουν πολύ! Είναι πολύ αποτελεσματικά και δεν ερεθίζουν το δέρμα μου.

Bodycare


1. Imperial Leather - Comforting Marshmallow Shower Cream: Το έχω πάρει ξανά γιατί είναι από τα αγαπημένα μου αφρόλουτρα. Ενυδατώνει και μοσχοβολάει.
2.The Library of Fragrance - Cherry Blossom: Δε θα το ξαναπάρω. Ήταν ωραίο όσο κράτησε, αλλά δεν είναι το αγαπημένο μου άρωμα.

Haircare


1. Desert Essence - Lemon Tea Tree Shampoo: Μου άρεσε πολύ γιατί καθαρίζει σε βάθος τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Θα το πάρω ξανά στο μέλλον. Είναι δυστυχώς λίγο δυσεύρετο.
2. Neutrogena - T/Gel Therapeutic Shampoo: Μου αρέσει γιατί αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την ξηροδερμία. Μυρίζει απαίσια, αλλά είναι το μόνο που έχω βρει να λειτουργεί σε μένα, οπότε αν χρειαστεί θα το πάρω ξανά.
3. Desert Essence - Coconut Conditioner: Δεν με ξετρέλανε. Είναι ένα σχετικά ενυδατικό conditioner, αλλά προτιμώ να βάζω μάσκα κάθε φορά που λούζομαι. Δε θα το ξαναπάρω.
4. Aussie - 3 Minute Miracle Reconstructor: Μου άρεσε πολύ, όπως όλη η σειρά των 3 λεπτών ενυδάτωσης από την Aussie. Το έχω πάρει ξανά.
5. L' Oreal - Studio Pro Sleek It Smoothing Cream: Μου άρεσε και ήταν αποτελεσματικό. Μυρίζει πολύ ωραία και επειδή κάθε φορά χρειάζομαι λίγη ποσότητα μου κράτησε καιρό. Τώρα έχω πάρει ένα προστατευτικό από τη θερμότητα άλλης εταιρείας, σε υγρή μορφή, με spray, για να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό.
6. Batiste - Dry Shampoo | Tropical: Είναι το αγαπημένο μου ξηρό σαμπουάν στην αγαπημένη μου μυρωδιά. Φυσικά το έχω πάρει ξανά και δεν το αλλάζω.

Makeup


1. Estee Lauder - Double Wear Foundation: Για πολύ καιρό ήταν το νούμερο ένα foundation για μένα. Πλέον έχω βρει άλλο που μου αρέσει περισσότερο και είναι πιο οικονομικό. Δεν σκοπεύω να πάρω ξανά το συγκεκριμένο.
2. Too Faced - Love Flush Long-Lasting Blush | Love Hangover: Πάρα πολύ ωραίο, φωτεινό, κοραλί ρουζ με εξαιρετική διάρκεια και απόδοση. Το έχω ξανά σε παλέτα με ρουζ από την Too Faced, οπότε είμαι καλυμμένη.
3. Soap & Glory - Sexy Mother Pucker Gloss Stick | Nudist: Δεν μου άρεσε και δε θα το πάρω ξανά. Έχει ελάχιστο χρώμα, είναι αρκετά γυαλιστερό και ενυδατικό στην αρχή. Είναι ευκολοφόρετο και άνετο στα χείλη, αλλά δεν έχει διάρκεια.

Δείγματα


1. Sjal Orbe - Eye Contour Creme: Το δείγμα ήταν αρκετά γενναιόδωρο και μου κράτησε μια βδομάδα. Προς μεγάλη μου έκπληξη είδα διαφορά!!! Η περιοχή κάτω από τα μάτια ήταν ενυδατωμένη, ξεκούραστη, πιο φωτείνη και οι γραμμές έκφρασης φαίνονταν ελάχιστα!!! Η τιμή αυτής της κρέμας όμως είναι απαγορευτική... 
2. Lierac - Magnificence Soin Precision Regard Eye Cream: Δε θα την πάρω. Την βρήκα αδιάφορη.
3. Dr. Dennis Gross - Ferulic+Retinol Triple Correction Eye Serum: Δε σκοπεύω να το πάρω αυτό το σέρουμ, μου φάνηκε αδιάφορο.
4. Intermed - Eva Belle Serum: Δεν θα το πάρω γιατί δε μου άρεσε η αίσθηση στο πρόσωπο και η λιπαρότητα που έβγαλα.
5. Vichy - Idealia | Skin Sleep: Δεν θα την πάρω. Είναι πολύ λιπαρή για μένα.
6. Vichy - Liftactiv | Supreme | Αντιρυτιδική Κρέμα Προσώπου: Δε θα την πάρω. Ακατάλληλη για το δικό μου δέρμα και την ηλικία μου.
7. Nuxe - Huile Prodigieuse | Multi-Usage Dry Oil: ΤΕΛΕΙΟ!!! Είχα την τύχη να μου κάνουν δώρο την συσκευασία των 100ml για τα Χριστούγεννα και ζω τον έρωτα!
8. Clean and Clear - Hint of Tint Cover & Correct Cream: Δεν καλύπτει τίποτα και λιπαρότητα εμφανίζεται πολύ γρήγορα. Δε θα το πάρω.
9. Pai - Rosehip BioRegenerate Oil: Δεν απορροφήθηκε ποτέ από το δέρμα μου και μου προκάλεσε έξτρα λιπαρότητα. Δε θα το πάρω.


2 σχόλια:

  1. δεν έχω δοκιμάσει κάποιο αλλά έχω ακούσει πολλά για τα περισσότερα.Από νεράκι θα σου πρότεινα εκείνο της Garnier.Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Της Garnier με το ροζ καπάκι είναι από τα αγαπημένα μου micellar! Πολύ αποτελεσματικό, οικονομικό και μεγάλη ποσότητα!!! ;)

      Διαγραφή