Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

ELF - Studio Mad for Matte Eyeshadow Palette

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑELF
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 14g
ΤΙΜΗ: €14.50
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Talc, Mica, Silica, Magnesium Stearate, Nylon-12, Ethylhexyl Palmitate, Dimethicone, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol. 
May Contain: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Manganese Violet (CI 77742), Red 40 Lake (CI 16035), Ultramarines (CI 77007)

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣΥπόσχεται ότι με τις ματ αποχρώσεις που έχει μπορούμε να πετύχουμε από ένα απλό καθημερινό λουκ έως ένα έντονο βραδινό μακιγιάζ.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ… είναι οκ. Δεν έχω ξετρελαθεί για να είμαι ειλικρινής. Μετά από τις διθυραμβικές κριτικές που είχα διαβάσει περίμενα κάτι πολύ καλύτερο. Ως προς τα χρώματα βρίσκω ότι πολλές αποχρώσεις δείχνουν ίδιες όταν τις εφαρμόζω στα βλέφαρα. Επίσης, θα ήθελα μια πιο ανοιχτή μπεζ σκιά, γιατί η πιο ανοιχτόχρωμη της παλέτας δεν είναι ιδανική για να φωτίσει (κάτω από το φρύδι, στην εσωτερική γωνία του ματιού). Οι σκιές είναι αρκετά πουδρένιες και πρέπει κανείς να τινάζει το πινέλο καλά αφού πάρει προϊόν, αλλιώς θα βρεθεί με τα υπολείμματα της σκιάς παντού. Χρειάζονται μέτρια προσπάθεια για να ανακατευτούν και η διάρκειά τους με primer είναι πολύ καλή. Η απόδοσή τους είναι καλή, όχι τέλεια. Κάποιες θέλουν περισσότερη προσπάθεια για να έχουν περισσότερη ένταση. Μου αρέσει η απλή, λεπτή συσκευασία που την κάνει ιδανική για ταξίδια. Έχει και καθρέφτη που το εκτιμώ πολύ. Δεν είναι η αγαπημένη μου παλέτα, αλλά δεν είναι και οι χειρότερες σκιές που έχω δοκιμάσει. Δε θα σας πρότεινα να την αγοράσετε. Καλύτερα να δώσετε λίγα ευρώ παραπάνω για μια παλέτα από την The Balm ή την Too Faced που μου αρέσουν περισσότερο οι σκιές τους.

ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ: Είναι μια μέτριας ποιότητας παλέτα που έχει μόνο ματ σκιές. Αρκετές αποχρώσεις δεν έχουν διαφορά ως προς το χρώμα, στα βλέφαρα. Η διάρκειά τους είναι πολύ καλή, ενώ η εφαρμογή τους και το ανακάτεμα θέλει λίγη υπομονή και καλά πινέλα. Αρκετά καλή είναι η χρωματική απόδοσή τους, αν και κάποιες σκιές χρειάζεται να τις "χτίσετε". 

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΓΟΡΑΣ: Όχι.

ΒΑΘΜΟΣ: 6.5/10


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου