Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Αγαπημένα Προϊόντα Δεκεμβρίου 2016!

Γεια σας! Φτάνει στο τέλος του ο τελευταίος μήνας μιας χρονιάς που για μένα προσωπικά πέρασε πάρα πολύ γρήγορα! Μέσα στον Δεκέμβριο δοκίμασα κάποια νέα προϊόντα ομορφιάς και ξεχώρισα τα εξής πέντε!

Δοκίμασα το ξηρό λάδι για πρόσωπο, μαλλιά και σώμα της Nuxe από δύο δειγματάκια που είχα και ξετρελάθηκα! Το χρησιμοποίησα μόνο στο σώμα και μου άρεσε πολύ γιατί μυρίζει φανταστικά, ενυδατώνει πολύ καλά και απορροφάται αμέσως από το δέρμα. Ήμουν αρκετά τυχερή να λάβω ως δώρο για τις γιορτές το μεγάλο μπουκάλι των 100ml και είμαι ενθουσιασμένη!

Πρώτη φορά βάζω στα αγαπημένα μου ένα δείγμα, αλλά πραγματικά η Sjal Orbe κρέμα ματιών με εντυπωσίασε! Το δείγμα κράτησε μια βδομάδα (το χρησιμοποιούσα πρωί και βράδυ) και πρόσεξα άμεση διαφορά από άποψη ενυδάτωσης, λείανση γραμμών έκφρασης και καλυτέρευση των μαύρων κύκλων. Θα ήθελα να βρω να δοκιμάσω ξανά ένα δείγμα και ίίίσως κάποια στιγμή, στο μέλλον να την πάρω σε κανονικό μέγεθος, αν και η τιμή είναι αρκετά απαγορευτική για μένα...

Το άρωμα από Jo MalonePeony & Blush Suede Cologne είναι από τα αγαπημένα μου, αλλά επειδή μου αρέσει πολύ και είναι πολύ ακριβό, το χρησιμοποιώ σε πιο ειδικές περιστάσεις. Το φόρεσα τώρα στις γιορτές και το λάτρεψα!!!

Δοκίμασα για πρώτη φορά σκιές από την εταιρεία Colourpop και ξεχώρισα την απόχρωση La La. Μου αρέσει πολύ το rose gold/copper χρώμα της, που το βρίσκω αρκετά ιδιαίτερο, αλλά και η ξεχωριστή υφή της σκιάς που είναι κάτι ανάμεσα σε πούδρα και κρέμα. Η απόδοσή της είναι πολύ καλή, ειδικά αν την εφαρμόσετε με τα δάχτυλά σας. H διάρκεια είναι καλή, εφόσον βάλω primer από κάτω (γιατί έχω λιπαρά βλέφαρα).

Μια πρόσφατη προσθήκη στη συλλογή μου είναι η μικρή παλέτα από την εταιρεία Viseart, από τη σειρά Theory Palette, η Cashmere. Μου αρέσουν πολύ και οι έξι αποχρώσεις (τρεις ματ και τρεις με shimmer). Η υφή των σκιών είναι βουτυρένια, απλώνονται ομοιόμορφα και ανακατεύονται πολύ εύκολα. Έχουν εξαιρετική απόδοση και αρκετά ικανοποιητική διάρκεια (με primer πάντα). Θα τη χρησιμοποιήσω περισσότερο καιρό για να σας γράψω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.


Αυτά ήταν τα προϊόντα που ξεχώρισα μέσα στον Δεκέμβριο! Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Αν ναι, πως σας φάνηκε; Ποιο προϊόν αγαπήσατε περισσότερο μέσα στον Δεκέμβριο;

2 σχόλια:

  1. και η παλέτα και οι σκιές φαίνονται απίστευτες....τι όμορφα αγαπημένα είναι αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή