Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Laura Mercier - Secret Camouflage Concealer

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑLaura Mercier
ΑΠΟΧΡΩΣΗ: SC-02
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 5.92g
ΤΙΜΗ: €35.20
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑDiethyleneGlycol,Diethylhexanoate/Diisononanoate, Paraffin, Hydrogenated Polyisobutene, Octyldodecanol, Ethylhexyl Isononanoate, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax (Candelilla Cera), Polymethyl Methacrylate, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax (Cera Carnauba), Phenoxyethanol, Glyceryl Stearate, Tocopherol, Isopropyl Myristate, Oleth-10, Retinyl Palmitate, Ascorbyl Palmitate, Water (Aqua), Silica, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Honey Extract (Mel), Potassium Sorbate, Hexylene Glycol, Caprylyl Glycol, Tetrapeptide-14, Titanium Dioxide (Ci 77891), Iron Oxides (Ci 77492), Mica (Ci 77019). May Contain (+/-): Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77499), Ultramarines (Ci 77007).

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ: Υπόσχεται ότι έχει πλήρη κάλυψη και φυσικό τελείωμα. Επίσης, είναι μακράς διάρκειας concealer. Είναι χωρίς έλαια και μη φαγεσωρογόνο (δεν προκαλεί ακμή).

ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ… μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι ακριβό, αλλά περιέχει μεγάλη ποσότητα concealer και στη συσκευασία γράφει ότι λήγει μετά από 18 μήνες. Πιστεύω ότι θα μου κρατήσει τουλάχιστον τόσο. Το χρησιμοποιώ με ένα μικρό πινέλο (για eyeliner ή λεπτομέρειες) για να καλύψω σπυράκια και ατέλειες του προσώπου. Σε μένα παρέχει πλήρη κάλυψη, καλύτερη από το Studio Finish της MAC και το Full Coverage της KIKO. Δε φαίνεται βαρύ γιατί βάζω λίγη ποσότητα καθώς έχει εξαιρετική απόδοση. Η διάρκειά του είναι πάρα πολύ καλή ακόμη και στο λιπαρό μου δέρμα. Δεν έχει ερεθίσει τα σπυράκια και δεν έχει προκαλέσει νέα φράσσοντας τους πόρους. Είναι αρκετά ξηρό και γι' αυτό δεν το χρησιμοποιώ καθόλου κάτω από τα μάτια. Αν το έχετε και σας φαίνεται ξηρό για το πρόσωπο, μπορείτε να ανακατέψετε λίγη ποσότητα με το foundation ή την κρέμα ημέρας σας. Έχει δύο αποχρώσεις ώστε να μπορούμε να το προσαρμόζουμε στο χρώμα και στον τόνο της επιδερμίδας μας σε όλη τη διάρκεια του έτους. Τέλος η συσκευασία φαίνεται πολύ γερή, κλείνει καλά και μέσα περιέχει και καθρεφτάκι.

ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ: Ένα concealer που είναι πολύ σταθερό και πολύ καλυπτικό. Ιδανικό για την κάλυψη ατελειών του προσώπου.

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΓΟΡΑΣ: Ναι!

ΒΑΘΜΟΣ: 9/10





2 σχόλια:

  1. Θα το παρω σιγουρα τα Χριστούγεννα!! Την εταιρεια αυτη την χρησιμοποιουν πολλες bloggers και YouTubers που παρακολουθω και ειναι vegan. Δεν κανει πειραματα σε ζωα παρολα αυτα δεν ειναι αποδεδειγμενο απο την Peta παρολα αυτά θελω ενα καλο κονσιλερ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ το έψαχνα στο ίντερνετ αν είναι cruelty free εταιρεία και διάβασα ότι επίσημα λένε δεν κάνουν πειράματα και μάλιστα πρόσφατα σταμάτησαν να πουλάνε σε Κίνα (όπου υποχρεωτικά γίνονται πειράματα)... Κάτι άλλο δυστυχώς δε γνωρίζω.

      Διαγραφή