Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

KIKO - Unlimited Stylo | Long-lasting Lipstick

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑKIKO
ΑΠΟΧΡΩΣΗ: 02 Pearly Vintage Rose
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 2gr
ΤΙΜΗ: €6.90
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑCYCLOPENTASILOXANE, BIS-HYDROXYETHOXYPROPYL DIMETHICONE/IPDI COPOLYMER ETHYLCARBAMATE, POLYETHYLENE, ISODODECANE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, CERESIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, MICA, STEARALKONIUM BENTONITE, ETHYL VANILLIN, PROPYLENE CARBONATE, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, DICALCIUM PHOSPHATE, LAVANDULA STOECHAS EXTRACT, TIN OXIDE. +/-(MAY CONTAIN): CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 15850 (RED 6, RED 7, RED 7 LAKE), CI 45410 (RED 28 LAKE), CI 73360 (RED 30 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 15985 (YELLOW 6 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE).

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ: Υπόσχεται ότι μένει σταθερό μέχρι και 8 ώρες, χωρίς να μεταφέρεται. Έχει πολύ καλή απόδοση χρώματος και ημι-ματ τελείωμα. Είναι εύκολο στην εφαρμογή και άνετο στα χείλη.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ… δεν μου άρεσε καθόλου γιατί δεν ήταν καθόλου άνετο στα χείλη μου. Αντιθέτως, το ένιωθα υπερβολικά ξηρό και άφηνε την αίσθηση ότι είχε ρουφήξει τη ζωή από τα χείλη μου. Αμέσως μετά την εφαρμογή τα χείλη ήταν εντελώς ματ, φαίνονταν όλες οι γραμμές και έμοιαζε λες και ήμουν στην έρημο, χωρίς νερό, για μέρες. Όντως απλώνεται ομοιόμορφα, εύκολα και έχει εξαιρετική απόδοση με ένα πέρασμα, αλλά η φόρμουλα αυτού του κραγιόν δεν είναι καθόλου άνετη για μένα. Το κράτησα μερικές ώρες για να δω τη διάρκειά του και το έβγαλα, γιατί δεν το άντεχα άλλο. Αν σας αρέσουν αυτού του είδους τα κραγιόν (ή τα υγρά ματ κραγιόν), τότε δοκιμάστε το. Προσωπικά, δε σκοπεύω να δοκιμάσω άλλο χρώμα από αυτή τη σειρά ούτε και θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο. Τέλος, το χρώμα του ήταν φούξια με λίγο κοραλί και η ονομασία, καθώς και η φωτογραφία του χρώματος στο site είναι λίγο άστοχα κατά τη γνώμη μου.

ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ: Απλώνεται εύκολα, έχει πολύ καλή απόδοση χρώματος και διάρκεια, εντελώς ματ αποτέλεσμα, αλλά είναι υπερβολικά ξηρό και μη κολακευτικό για τα χείλη μου.

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΓΟΡΑΣ: Όχι.


ΒΑΘΜΟΣ: 3/10



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου