Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Innisfree - Smart Foundation | Perfect Cover

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑInnisfree
ΑΠΟΧΡΩΣΗ: Light Beige
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 15ml
ΤΙΜΗ: $6.00
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑWater, Titanium Dioxide, Cyclopentasiloxane, Zinc Oxide, Butylene Glycol, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Dimethicone, Glycerin, Ethylhexyl Olivate, Caprylyl Methicone, Cyclohexasiloxane, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Orbignya Oleifera Seed Oil, Niacinamide, Sodium Chloride, Lauryl PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Disteardimonium Hectorite, The green Tea Extract, Orchid Extract, Camellia Leaf Extract, Adansonia Digitata Seed Extract, Sophora Japonica Flower Extract, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract, Fructan, Calcium Stearate, Beeswax, Ozokerite, Sorbitan Olivate, Sorbitan Isostearate, Silica, Triethyl Citrate, Hydrogen Dimethicone, Triethoxycaprylylsilane, Dimethicone Crosspolymer, PEG-12 Dimethicone, Adenosine, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Red Iron Oxides, Yellow Iron Oxides, Black Iron Oxides.

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ: Υπόσχεται ότι προσφέρει υψηλή κάλυψη, μεγάλη διάρκεια και φυσικό αποτέλεσμα.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ… δεν μου άρεσε. 
Ας ξεκινήσω όμως πρώτα με τα πλεονεκτήματα. Πρώτον, μου αρέσει που κυκλοφορεί σε μικρή συσκευασία των 15ml (αντί των 30ml που είναι το συνηθισμένο) γιατί έτσι έχω την ευκαιρία να το δοκιμάσω σε μία πολύ προσιτή τιμή. Επίσης, βρίσκω τη συσκευασία σε σωληνάριο πολύ πρακτική. Δεύτερον, η πιο ανοιχτή απόχρωση μου ταίριαξε πάρα πολύ καλά (είναι όμως αρνητικό που έχουν μόλις δύο αποχρώσεις). Τρίτον, η κάλυψη που προσφέρει είναι υψηλή, σχεδόν πλήρης. Τέταρτον, έχει υψηλό δείκτη προστασίας, SPF 33. Πέμπτον, έχει ματ-φυσικό τελείωμα, που το προτιμώ. Έκτον, έχει αρκετά καλή διάρκεια, ειδικά αν συνηθίζετε να φρεσκάρετε το μακιγιάζ σας στη διάρκεια της μέρας.
Δυστυχώς όμως, τα μειονεκτήματά του ήταν πολύ σημαντικά, με αποτέλεσμα να μη μείνω ικανοποιημένη. Το πρώτο και σημαντικότερο, είναι ότι μάζευε άσχημα στους πόρους του δέρματος και στα ξηρά σημεία, αναδεικνύοντάς τα. Δοκίμασα διάφορα primers από κάτω και διάφορες πούδρες από πάνω, αλλά το πρόβλημα παρέμεινε. Το δεύτερο πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν ότι το ένιωθα πολύ βαρύ στο δέρμα μου. Συνηθίζω να φοράω foundations με πλήρη κάλυψη, που από πολλούς θεωρούνται βαριά (π.χ. Estee Lauder - Double Wear) και δεν έχω πρόβλημα. Το συγκεκριμένο όμως, από την αρχή μέχρι να το αφαιρέσω, το ένιωθα να κάθεται πάνω στο δέρμα μου και αυτό με ενοχλούσε. Ακόμη και όταν το εφαρμόζω με beauty blender και βάζω λίγη ποσότητα, εξακολουθώ να το νιώθω βαρύ. Μετά από δύο περίπου ώρες από την εφαρμογή, εμφανίζω λιπαρότητα, που μπορεί να αντιμετωπιστεί αν την αφαιρέσω ταμπονάροντας με ένα χαρτομάντηλο. Στη συνέχεια, μπορεί να βάλω ελαφριά λίγη πούδρα, αν χρειαστεί. Αν δεν το κάνω, η λιπαρότητα θα διαλύσει το προϊόν από το πρόσωπο χωρίς να το εξαφανίσει. Θα μένει απλά λιωμένο πάνω στο δέρμα.

ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ: Θέλω να φοράω ένα foundation που θα κάνει το δέρμα μου να φαίνεται καλύτερο, να καλύπτει τις ατέλειες και να γίνεται ένα με το πρόσωπο, όχι να τονίζει τους πόρους και να κάθεται σαν μάσκα.

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΓΟΡΑΣ: Όχι.

ΒΑΘΜΟΣ: 4/10




2 σχόλια:

  1. Πολύ αναλυτικό και κατατοπιστικό review!
    Χάρηκα που σε βρήκα :)
    Αν θέλεις τα λέμε και από το blog μου :)
    http://lenartlover.blogspot.gr/
    x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Λένα!
      Μόλις γράφτηκα στο όμορφο blog σου!
      Φιλάκια!
      :)

      Διαγραφή