Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Innisfree - Smart Foundation | Long Lasting

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑInnisfree
ΑΠΟΧΡΩΣΗ: Light Beige
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 15ml
ΤΙΜΗ: $6.00
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑWater, Cyclopentasiloxane, Titanium Dioxide, Mica, Butylene Glycol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Phenyl Trimethicone, Lauryl PEG-10 Tris(Trimethylsiloxy)silylethyl Dimethicone), Caprylic/Capric Triglyceride, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol, The green Tea Extract, Prickly Pear Extract, Orchid Extract, Camellia Leaf Extract, Tangerine Peel Extract, Mineral Salt, Lauroyl Lysine, Polyhydroxystearic Acid, Dimethicone, Sorbitan Isostearate, Disteardimonium Hectorite, Tribehenin, Polymethylsilsesquioxane, Calcium Stearate, Triethyl Citrate, Adenosine, Hydrogenated Lecithin Triethoxycaprylylsilane, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Red Iron Oxides, Yellow Iron Oxides, Black Iron Oxides, Fragrance

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ: Υπόσχεται ότι είναι ένα μακράς διάρκειας foundation, που αφήνει το δέρμα απαλό και λείο όλη τη μέρα.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ… δεν μου άρεσε. Πριν λίγο καιρό, σας είχα γράψει για το Perfect Cover Smart Foundation από την Innisfree. Μαζί με εκείνο είχα παραγγείλει και το Long Lasting, το οποίο επίσης δεν μου αρέσει γιατί μαζεύει σε όλες τις ατέλειες (ξηρά σημεία, πόρους, γραμμές έκφρασης) και δεν φαίνεται ωραίο και φυσικό πάνω στο δέρμα. Μετά από 3 ώρες εμφανίζεται η λιπαρότητα, που σταδιακά διαλύει το foundation. Η κάλυψη του είναι μέτρια και όταν προσπαθώ να τη χτίσω το αποτέλεσμα είναι βαρύ και παστωμένο. Δεν είδα κάποια βελτίωση στο τελικό αποτέλεσμα όταν πειραματίστηκα και το συνδύασα με διαφορετικά primers και πούδρες. Όπως και στο Perfect Cover, έτσι και σε αυτό μου αρέσει η μικρή συσκευασία σε σωληνάριο (15ml), η οικονομική του τιμή (6$), ο υψηλός δείκτης προστασίας από τον ήλιο (SPF30) και το γεγονός ότι η πιο ανοιχτή απόχρωση μου ταιριάζει πάρα πολύ καλά. Δυστυχώς, αυτά δεν μου είναι αρκετά ώστε να το ευχαριστηθώ ή να το πάρω ξανά στο μέλλον.

ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ: Δε δείχνει ωραίο στο δέρμα και δεν βελτιώνεται στη διάρκεια της μέρας. Έχει υψηλό δείκτη, βολική συσκευασία, οικονομική τιμή και καλά συστατικά.

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΓΟΡΑΣ: 4/10

ΒΑΘΜΟΣ: Όχι.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου