Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Golden Rose - Infinity Lash Mascara

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ: Golden Rose
ΟΝΟΜΑ: Infinity Lash Mascara
ΑΠΟΧΡΩΣΗ: Black
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 11ml
ΤΙΜΗ: €5.90
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Δε μπόρεσα να τα βρω στο internet, είναι γραμμένα όμως στο εξωτερικό, προστατευτικό περίβλημα της μάσκαρα (δυστυχώς το πέταξα όταν την άνοιξα). Δεν έχει όμως mineral oil και parabens (συστατικά που πάντα αποφεύγω).

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ: "Η νέα Infinity Lash Mascara της Golden Rose διαθέτει ιδιαίτερα φαρδύ βουρτσάκι με ειδικές ίνες το οποίο είναι σχεδιασμένο για να αποκτήσετε μέγιστο όγκο, μήκος και άψογο γύρισμα στις βλεφαρίδες σας. Η καινοτομία της σύνθεσης της και το ξεχωριστό βουρτσάκι της, καλύπτουν και ξεχωρίζουν την κάθε βλεφαρίδα. Το έντονο μαύρο χρώμα ολοκληρώνει το μακιγιάζ των ματιών σας χαρίζοντας βαθύ και εντυπωσιακό βλέμμα για όλη την ημέρα." [Πηγή: εδώ]

ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ… Με την πρώτη στρώση έχω ένα αρκετά φυσικό αποτέλεσμα με μαύρο χρώμα και διαχωρισμό. Με τη δεύτερη στρώση οι βλεφαρίδες φαίνονται αισθητά πιο εντυπωσιακές, καθώς είναι πιο έντονες, με περισσότερο όγκο (χωρίς να κολλάνε πάρα πολύ μεταξύ τους) και με έντονο μαύρο χρώμα. Με την δεύτερη στρώση επίσης, χτίζεται πιο πολύ το μήκος στις βλεφαρίδες και είναι πιο γυριστές. Είναι από τις μάσκαρα που καλυτερεύουν με τον καιρό όμως. Στην αρχή δεν είχα εντυπωσιαστεί καθόλου. Το βουρτσάκι είναι τρίχινο και αρκετά μεγάλο, οπότε θέλει λίγο προσοχή για να μην λερωθώ με το προϊόν. Θα προτιμούσα να ήταν λίγο πιο λεπτό. Δεν φορτώνει υπερβολικά πολύ προϊόν, που για μένα είναι θετικό. Η οικονομική τιμή της και η μεγάλη ποσότητα είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός. Τις πρώτες δύο βδομάδες είχα ένα μικρό θέμα με λίγες μουτζούρες κάτω από τα μάτια, αλλά τώρα που είναι ανοιγμένη ένα μήνα είναι πολύ καλύτερη και πιο σταθερή! Το ξέβαμμα είναι αρκετά εύκολο. Δε χρειάζεται υπερβολικό τρίψιμο και αυτό είναι σημαντικό πλεονέκτημα.

ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ: Χρειάζεται περίπου δύο βδομάδες από το άνοιγμα για να λειτουργήσει όπως θα επιθυμούσα αλλά το αποτέλεσμα με αποζημίωσε. Δίνει έντονο μαύρο χρώμα, λίγη καμπύλη που την κρατάει στη διάρκεια της μέρας, λίγο έξτρα μήκος και όγκο χωρίς όμως να κολλάνε οι βλεφαρίδες και να θυσιάζεται ο διαχωρισμός τους.

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΓΟΡΑΣ: Ναι.

ΒΑΘΜΟΣ: 8/10





2 σχόλια:

  1. Δεν την έχω δοκιμάσει αλλά θα την έχω στο νου μου!Ομορφο ποστ!
    φιλακιααα

    alexiasstyle.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή