Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Empties: Skincare - Bodycare - Haircare

Γεια σας!!! 
Ας δούμε ποια προϊόντα περιποίησης  
τέλειωσα μέσα στο τελευταίο διάστημα 
και ποια είναι η γνώμη μου για το καθένα!

Skincare - Περιποίηση Προσώπου


1. Neal's Yard Remedies - Beauty Sleep Concentrate: Είναι ένα πολύ ενυδατικό σέρουμ, κατάλληλο για βράδυ. Νομίζω όμως, ότι ταιριάζει καλύτερα σε κανονικές προς ξηρές επιδερμίδες και όχι τόσο σε λιπαρές, όπως η δική μου. Δε θα το πάρω ξανά γιατί για μένα είναι λίγο βαρύ.
2. Pinks Boutique - Lemongrass & Camellia Moisturiser: Δεν μου άρεσε καθόλου αυτή η ενυδατική κρέμα. Ήταν ένα δείγμα που δεν κατάφερα να το τελειώσω όλο. Είναι πολύ βαριά για μένα και αφήνει το δέρμα μου λιπαρό. Μυρίζει αρκετά έντονα λεμόνι.
3. Superfacialist by Una Brennan - Vitamin C Cleansing Oil: Όταν ήμουν βαμμένη, έβαζα μια μικρή ποσότητα στα χέρια μου και μετά έκανα μασάζ στο στεγνό, βαμμένο πρόσωπο. Διαλύει το μακιγιάζ ως ένα βαθμό και μετά ξεβγάζω το πρόσωπο με χλιαρό νερό. Στη συνέχεια, θα πλύνω κανονικά το πρόσωπό μου με καθαριστικό τζελ. Στην αρχή μου άρεσε πολύ. Από ένα σημείο και μετά όμως, πρόσεξα ότι δεν έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά όταν φορούσα foundation και πιο έντονο μακιγιάζ με αποτέλεσμα να χρειάζεται να πλύνω δύο φορές το πρόσωπό μου με τζελ καθαρισμού και μετά να περάσω και micellar νερό για να φύγει και το τελευταίο ίχνος μακιγιάζ. Όταν το ντεμακιγιάζ αρχίζει να γίνεται δύσκολο και περίπλοκο... καταλήγω να το αποφεύγω ή να χρησιμοποιώ μόνο μαντιλάκια ντεμακιγιάζ... κάτι που δεν είναι καλό για το δέρμα! Δε θα πάρω πάλι το συγκεκριμένο λάδι, αλλά πήρα να δοκιμάσω κάτι αντίστοιχο από τα The Body Shop.
4. REN - Micro Polish Cleanser: Κάνει ήπια απολέπιση και δεν είδα καμία συνταρακτική διαφορά, οπότε δε θα το αγοράσω ξανά.
5. Origins - Frothy Face Wash: Άφηνε το δέρμα μου καθαρό, αλλά ξηρό. Δεν με ενθουσίασε και δεν σκοπεύω να το αγοράσω ξανά.
6. Glamglow - Powermud Dualcleanse Treatment: Είναι από τις αγαπημένες μου μάσκες για το πρόσωπο. Αφήνει το δέρμα μου πάρα πολύ καθαρό και απαλό! Πήρα -επίσης σε μικρό μέγεθος- την μαύρη συσκευασία της glamglow κι ανυπομονώ να τη δοκιμάσω και να τη συγκρίνω.
7. Bioderma - Micellar Water: Είχα δοκιμάσει πριν μερικά χρόνια το ροζ Bioderma και δεν μου είχε αρέσει καθόλου, γιατί δεν ξέβαφε με ευκολία και έτσουζε το δέρμα μου. Όταν λοιπόν βρήκα αυτά τα δειγματάκια, ήμουν διστακτική στο να τα δοκιμάσω. Τελικά, μου άρεσαν και ιδιαιτέρως το ροζ!! Όταν τελειώσω τα micellar νερά που έχω ήδη, θα πάρω τη μικρή συσκευασία του ροζ Bioderma, ώστε να το δοκιμάσω για μεγαλύτερο διάστημα!
8. Garnier - Micellar Product Range Cleansing Wipes: Ωραία μαντηλάκια ντεμακιγιάζ! Αρκετά υγρά ώστε να αφαιρούν σχετικά εύκολα το makeup και δεν μου προκάλεσαν κάποιο ερεθισμό. Θα τα προτιμήσω ξανά κάποια στιγμή στο μέλλον.

Bodycare - Περιποίηση Σώματος


1. Cafe de bain - Indulgent Bath Creme Coconut Macaroon: Μυρίζει τέλεια, σαν γλυκό, κάνει ωραίο αφρό και είναι ενυδατικό, αλλά επειδή μου προκάλεσε σπυράκια, χρησιμοποίησα το υπόλοιπο ως κρεμοσάπουνο για τα χέρια. Δε θα το πάρω ξανά.
2. The Body Shop - Peach Shower Gel: Έχει πολύ ωραία μυρωδιά ροδάκινου, κάνει ωραίο αφρό και καθαρίζει πολύ καλά. Δυστυχώς, δεν το βρίσκω πια στο site και νομίζω καταργήθηκε η σειρά με το ροδάκινο! 
3. Dr. Bronner - Tea Tree Pure Castile Liquid Soap: Από τα χειρότερα προϊόντα που έχω δοκιμάσει! Υποτίθεται ότι είναι ένα πολυχρηστικό σαπούνι, κατάλληλο για σώμα και μαλλιά... Ήταν απαίσιο και σαν σαμπουάν και σαν αφρόλουτρο και σαν καθαριστικό για τα πινέλα του μακιγιάζ. Δεν καθαρίζει καλά και δεν είναι τεράστιος μπελάς το ξέβγαλμα! Κατέληξε και αυτό να χρησιμοποιηθεί ως κρεμοσάπουνο και όχι με ιδιαίτερη ευχαρίστηση. Επιπλέον, το συγκεκριμένο, που έχει tea tree oil, μέσα μυρίζει χάλια. Ποτέ ξανά!!! 
4. The Body Shop - Coconut Body Scrub: Πολύ ωραίο και κατάλληλο για έντονη απολέπιση. Έχω όμως βρει κάποιο άλλο, από Lush, που αρέσει περισσότερο και είναι σε μορφή μπάρας σαπουνιού, που είναι, για μένα, πιο πρακτικό. Δε νομίζω να το πάρω άμεσα ξανά.
5. Victoria Secret - Love Spell: Πολύ ωραίο αρωματάκι. Μου άρεσε όσο το είχα, αλλά δε θα το πάρω ξανά γιατί: πρώτον, έχω πολλά αρώματα, δεύτερον, το συγκεκριμένο δεν είναι το αγαπημένο μου, τρίτον, δεν κυκλοφορεί πια ως άρωμα, αλλά μόνο ως body mist.
6. The Body Shop - Pinita Colada Body Butter: Μύριζε πολύ ωραία, εξωτικά και καλοκαιρινά. Τα body butters των The Body Shop φημίζονται για την ενυδάτωση που προσφέρουν, η οποία κατά τη γνώμη μου έρχεται με το τίμημα ότι δεν απορροφώνται γρήγορα από το δέρμα. Για μένα έδινε περισσότερη ενυδάτωση από αυτή που χρειαζόμουν. Θα ήθελα στο μέλλον να δοκιμάσω κάποιο από τα body sorbe, που είναι πιο ελαφριά ως προς την υφή τους.


1. Neutro Roberts - Derma Zero: Είναι οκ, όχι κάτι φοβερό. Δεν είναι για τις ζέστες του καλοκαιριού το πιο κατάλληλο! Δε θα το πάρω ξανά.
2. Keep it kind - Missy Deodorant Spray: Αρκετά καλό, το πήρα και δεύτερη φορά.
3. PitROK - Crystal Gold Roll On Deodorant: Δεν μου άρεσε γιατί έχει αλκοόλ και ερεθίζει το δέρμα μου. Η απόδοσή του ήταν μέτρια. Δεν το τέλειωσα καν όλο. Δεν αντέχω να το χρησιμοποιήσω άλλο!

Haircare - Περιποίηση Μαλλιών


1. Neutrogen - T/Gel Therapeutic Shampoo: Αν έχετε ξηροδερμία είναι ένα σαμπουάν-θεραπεία που είναι αποτελεσματικό, αρκεί να μπορείτε να αντέξετε την άθλια μυρωδιά του. Το έχω πάρει ξανά στο παρελθόν κι αν χρειαστεί θα το ξαναπάρω στο μέλλον.
2. Aussie - Miracle Recharge Take the Heat Conditioning Spray: Μου αρέσει γιατί με βοηθάει να ξεμπερδεύω τα μαλλιά μετά το λούσιμο ενώ παράλληλα τα προστατεύει από τη θερμότητα και δεν τα βαραίνει. Αυτή τη στιγμή έχω και χρησιμοποιώ ένα άλλο αντίστοιχο spray από την Aussie που δεν έχει τη θερμοπροστασία. Στο μέλλον θα ξαναπάρω όμως αυτό.

Αυτά είναι τα προϊόντα που μου τέλειωσαν το τελευταίο διάστημα. Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Αν ναι, πώς σας φάνηκε; Ποια προϊόντα περιποίησης/καλλυντικά τελειώσατε τελευταία και ποια αγοράσατε ξανά;





2 σχόλια:

  1. τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ από την Garnier είναι αρκετά καλά! και εγώ τα προτιμώ για κανένα ταξίδι :)
    Αλήθεια δεν σου αρεσε το σαπούνι από Dr. Bonners;; εχω ακουσει πολυ καλα λογια για την εταιρεια! δεν εχω δοκιμάσει κάτι βέβαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα μαντηλάκια βολεύουν πολύ και για ταξίδια και για τα βράδια που μπορεί αν γυρίσω αργά ή πολύ κουρασμένη! ;)

      Το σαπούνι δεν μου άρεσε καθόλου και το πήρα γιατί είχα ακούσει μόνο καλά λόγια. Δυστυχώς, σε μένα δε λειτούργησε καθόλου και προσπάθησα να το χρησιμοποιήσω με διάφορους τρόπους. Υπάρχουν φυσικά σαπούνια που κάνουν πολύ καλή δουλειά.

      Διαγραφή