Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Αγαπημένα Προϊόντα Ιουλίου 2016!

Πέρασε και ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού, 
κατά τον οποίο ξεχώρισα τα εξής πέντε προϊόντα ομορφιάς!

Το απολεπιστικό με αγγούρι από την Beauty Formulas έχει μια απαλή και δροσερή μυρωδιά και αίσθηση. Κατάλληλο για συχνή χρήση, δεν έχει ερεθίσει το δέρμα μου. Προσφέρει ήπια απολέπιση! 

Έψαχνα να αντικαταστήσω το concealer Studio Finish από τη MAC και βρήκα το Full Coverage από την ΚΙΚΟ... Χαίρομαι που η πιο ανοιχτή απόχρωση μου ταιριάζει πάρα πολύ καλά και που δεν υπολείπεται ούτε σε κάλυψη, ούτε σε διάρκεια εκείνου της MAC! Το χρησιμοποιώ όλο το μήνα και είμαι πολύ ευχαριστημένη! Θα το τεστάρω βέβαια περισσότερο πριν επανέλθω με πιο αναλυτική κριτική.

Είχα ακούσει πολλές καλές κριτικές για το highlighter, στην απόχρωση Reserve your Cabana (το αναφέρουν ως bronzer, αλλά δεν είναι) της Wet n Wild και αποφάσισα να το πάρω πριν μερικούς μήνες. Μέσα στον Ιούλιο το χρησιμοποιούσα συνέχεια, γιατί μου αρέσει πάρα πολύ η διακριτική, φυσική λάμψη που δίνει! 

Τους τελευταίους τρεις μήνες δοκιμάζω το σφουγγαράκι (Precision Sponge), τύπου Beauty Blender, από τα Η&Μ και έχω κατενθουσιαστεί! Σαν υλικό μου θυμίζει περισσότερο το σφουγγαράκι από Real Techniques, παρά το Beauty Blender. Μου αρέσει πάρα πολύ να απλώνω το foundation με αυτό το σφουγγαράκι, αφού πρώτα το βρέξω και το στύψω καλά. Εύχομαι να μην το αποσύρουν/αλλάξουν ποτέ! Bonus: είναι πολύ πολύ οικονομικό και ανθεκτικό!

Δοκίμασα επιτέλους την ηλεκτρική λίμα για τα πόδια από Dr. Scholl και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη! Είναι εύχρηστη, είναι γρήγορη, είναι αποτελεσματική! Αξίζει σίγουρα τα λεφτά της, ειδικά αν τη βρείτε σε έκπτωση.




2 σχόλια:

  1. Το απολεπιστικό με αγγούρι το έχω και εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένη! Είναι ότι πρέπει για το καλοκαίρι καθώς προσφέρει και μια αίσθηση δροσιάς! Θα ήθελα να δοκιμάσω το σφουγγαράκι από H&M καθώς διαβάζω γενικά τα καλύτερα και το κονσίλερ από ΚΙΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ το σφουγγαράκι το ψάχνω να το βρω να το πάρω ξανά και δεν το βρίσκω! :( Ελπίζω να είναι απλά σε έλλειψη...

      Διαγραφή