Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

The Balm - Put a Lid on It (eyelid primer)

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑThe Balm
ΑΠΟΧΡΩΣΗ: Άχρωμο
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 11.8ml
ΤΙΜΗ: €22.32
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑIsododecane, Talc, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Cyclopentasiloxane, Polyethylene, Triethylhexanoin, Cyclohexasiloxane, VP/Hexadecene Copolymer, Trihydroxystearin, PTFE, VP/Eicosene Copolymer, Synthetic Wax, Phenoxyethanol, Cyclotetrasiloxane, Dimethiconol, Polymethylsilsesquioxane, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, Mica, Glycerin, Water/Aqua/Eau, Butylene Glycol, Carbomer, Polysorbate 20, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491)

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ: Υπόσχεται ότι κάνει τα χρώματα των σκιών να φαίνονται πιο έντονα και το μακιγιάζ των ματιών να διαρκεί όλη μέρα.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ… μου άρεσε. Η συσκευασία σε σωληνάριο είναι πολύ βολική για μένα και εύχρηστη. Χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα για το κάθε βλέφαρο, που σημαίνει ότι θα μου κρατήσει για πολύ καιρό. Το προϊόν δεν αφήνει χρώμα στα βλέφαρα, οπότε αν θέλετε αποχρωματισμό των βλεφάρων δε θα σας τον προσφέρει. Ως αποτέλεσμα αυτού οι σκιές, σε μένα τουλάχιστον, αν δεν βάλω από πάνω μια κρεμώδη σκιά, όπως για παράδειγμα το Painterly της MAC, δε δείχνουν πιο έντονες. Χαρίζει όντως μεγάλη διάρκεια στο μακιγιάζ των ματιών (τουλάχιστον 8 ώρες), που είναι σημαντικό γιατί τα βλέφαρά μου είναι λιπαρά και αν δε χρησιμοποιήσω primer καμιά σκιά δεν έχει διάρκεια. Με αυτό το primer μένουν στη θέση τους και δε μαζεύουν στην κόγχη. Έχει σιλικονούχα υφή που του επιτρέπει να απλώνεται εύκολα, γρήγορα και να στεγνώνει αμέσως. Δεν έχει κάποιο άρωμα. Αν είχε και χρώμα ώστε να αποχρωματίζει τα βλέφαρα, θα ήταν τέλειο.

ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ: Παρατείνει τη διάρκεια των σκιών στα βλέφαρα, αλλά δεν τα αποχρωματίζει.

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΓΟΡΑΣ: Πιθανότατα ναι.

ΒΑΘΜΟΣ: 8/10



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου