Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Summer 2016: beauty essentials!

Αλλού ο υδράργυρος ανέβηκε στα ύψη, αλλού έχουμε ακόμη δροσούλα! Ας δούμε όμως ποια προϊόντα θεωρώ ότι είναι πολύ βασικά για το (ζεστό) καλοκαιράκι! 

Βασικό το αντηλιακό, τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα! Η ασφάλεια της υγείας του δέρματος προέχει, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες! Μου αρέσει να χρησιμοποιώ αντηλιακά με δείκτη προστασίας (SPF για UVA και UVB) από 30 και πάνω.



Για να διαρκέσει το μακιγιάζ του προσώπου θα ξεκινήσω με ένα primer για ματ αποτέλεσμα και στη συνέχεια θα βάλω μια ΒΒ κρέμα (με αντηλιακή προστασία), που θα την απλώσω με ένα βρεγμένο σφουγγαράκι. Με λίγο concealer καλύπτω τις ατέλειες και τους μαύρους κύκλους και στη συνέχεια απλώνω λίγη πούδρα. Μπορώ πάντα να αφαιρέσω την περιττή λιπαρότητα στη διάρκεια της ημέρας με ένα χαρτομάντηλο και να ξαναβάλω λίγη πούδρα για να φρεσκάρω το μακιγιάζ. Ιδανικό πινέλο είναι το stippling brush. Μετά θα βάλω λίγο μπρόνζερ ή/και κοραλί ρουζ, για να δώσω χρώμα στα ζυγωματικά. Ένα ροζ-κοραλί κραγιόν στα χείλη και μια αδιάβροχη/ανθεκτική στην υγρασία μάσκαρα, με λίγο γαλάζιο μολύβι στο εσωτερικό του ματιού, είναι ένα γρήγορο, άκρως καλοκαιρινό μακιγιάζ. Τέλος, δυο ψεκάσματα με ένα setting spray, για να έχω μεγαλύτερη διάρκεια και έτοιμη! 



Στα νύχια μου αρέσουν πολύ τα κοραλί, πορτοκαλί, φούξια και γενικά έντονα χρώματα, ειδικά στο πεντικιούρ! Δεν ξεχνάω να περάσω από πάνω ένα top coat για να έχουν έξτρα διάρκεια και λάμψη.



Ο συνδυασμός ζέστης και έντονου αρώματος είναι συνταγή για πονοκέφαλο! Ένα ελαφρύ, δροσερό άρωμα ή ένα body spray είναι ό,τι πρέπει! Επίσης, ένα νεράκι σε spray, μέσα στην τσάντα, μπορεί να είναι σωτήριο όταν η ζέστη μας έχει χτυπήσει κατακέφαλα! ;-)




Ποια είναι τα δικά σας αγαπημένα προϊόντα για το καλοκαίρι; Τι έχετε πάντα μαζί σας, μέσα στην τσάντα σας, τους ζεστούς μήνες;






2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/6/16 16:53

    Ωραίο άρθρο!Τα μάνο είναι τόσο τέλεια!!Αν θές κάνε εγγαφη στο blog μου Link: http://lifeofteenager03.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!!! Χαίρομαι που σου αρέσει!!! Έγινα μέλος στο blog σου!!! Είναι πολύ όμορφο!!!

      Διαγραφή