Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

NEW Project Pan: Introduction - ΝΕΟ Project Pan: Εισαγωγή

Γεια σας και καλό μήνα! Σήμερα θα σας κάνω την Εισαγωγή σε ένα νέο Project Pan! Είναι το τρίτο κατά σειρά που κάνω. Για μένα είναι μια ενδιαφέρουσα πρόκληση, να επιλέγω κάποια προϊόντα, που για διάφορους λόγους, θα ήθελα να τα τελειώσω σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Όσοι επιλέγουν να κάνουν αυτά τα Projects, βάζουν συγκεκριμένους δικούς τους κανόνες. Εγώ θα σας αναφέρω γιατί διάλεξα το κάθε προϊόν και ποιος είναι ο στόχος μου για το καθένα. Θα ακολουθήσουν ενημερώσεις μία φορά τον μήνα για να παρακολουθούμε την πρόοδο μου. Το συγκεκριμένο Project θα κρατήσει μέχρι το τέλος του χρόνου και αναλόγως θα προσθέτω, όταν το κρίνω απαραίτητο, νέα προϊόντα για να εξακολουθεί να έχει ενδιαφέρον και για εσάς, αλλά και για εμένα. Αν κάνετε κάτι αντίστοιχο σε κάποιο social media, στο blog ή στο youtube κανάλι σας, αφήστε μου ένα link στα σχόλια για να το δω!!! 

Πάμε να δούμε τα δέκα προϊόντα με τα οποία θα ξεκινήσω τη νέα αυτή πρόκληση!

Το συγκεκριμένο προϊόν το διάλεξα για τους εξής λόγους: α) τελευταία ήμουν λίγο τεμπέλα και ξεβαφόμουν με μαντηλάκια ενώ θεωρώ ότι τα micellar νερά είναι καλύτερα για το δέρμα μου, β) όποτε έβρισκα micellar νερό σε προσφορά το έπαιρνα και έτσι έχω άλλα τρία στο στοκ μου αχρησιμοποίητα, γ) η συγκεκριμένη εκδοχή δεν μου αρέσει όσο η κλασσική, με το ροζ καπάκι, οπότε θέλω να το τελειώσω και να επιστρέψω στο αγαπημένο μου.
Στόχος: Να τελειώσει.



Στην αρχή μου άρεσε πολύ σαν καθαριστικό προσώπου για το πρωί. Με συχνή χρήση όμως πρόσεξα ότι έκανε το δέρμα μου ξηρό και το ένιωθα να με τραβάει κάθε φορά που το χρησιμοποιούσα. Το άφησα λοιπόν, για λίγο στην άκρη και ξεκίνησα να χρησιμοποιώ άλλα καθαριστικά. Έχει όμως μείνει λίγο και θα ήθελα να το τελειώσω. Για να μην έχω όμως μεγάλο πρόβλημα ξηρότητας, θα το χρησιμοποιώ μέρα παρά μέρα καλύτερα.
Στόχος: Να τελειώσει.


Είναι καλό τόνερ γιατί δεν ερεθίζει το δέρμα μου, το τονώνει και το αφήνει ενυδατωμένο... αλλά δε μου αρέσει το άρωμά του! Μυρίζει σαν πορτοκάλι ή κάποιο εσπεριδοειδές τέλος πάντων, που δεν μου αρέσει... 
Στόχος: Να τελειώσει.


Πολύ καλοκαιρινό αρωματάκι, αλλά έχει μέτρια διάρκεια σε μένα και υπάρχουν άλλα αρώματα που μου αρέσουν περισσότερο! Γενικά, έχω στόχο να χρησιμοποιήσω φέτος όσα αρώματα δεν με τρελαίνουν πια και να μείνω με τα 3-4 πιο αγαπημένα μου.
Στόχος: Να τελειώσει.


Ήταν το αγαπημένο μου primer για πάρα πολύ καιρό. Πλέον δεν με τρελαίνει τόσο και μου έχει μείνει το μισό μπουκαλάκι.
Στόχος: Να τελειώσει.


Στη συσκευασία αυτή μετέφερα όση πούδρα μου είχε απομείνει, μετά το προηγούμενο Project Pan, για δική μου ευκολία στη χρήση. Ήταν η αγαπημένη μου πούδρα για πολλά χρόνια και την αγόραζα ξανά και ξανά. Πλέον έχω βρει άλλες που μου ταιριάζουν και μου αρέσουν πιο πολύ οπότε θέλω απλά να την τελειώσω και να φύγει από τη συλλογή μου.
Στόχος: Να τελειώσει.


Μου αρέσει πάρα πολύ και ειδικά η απόχρωση 01 είναι ό,τι πρέπει για πολύ ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Ξεχνάω όμως να φοράω bronzer καθώς συνήθως προτιμώ να βάζω μόνο ρουζ. Τώρα όμως που καλοκαιριάζει είναι μια καλή ευκαιρία να το επαναφέρω στη ρουτίνα μου.
Στόχος: Να αρχίσω να βλέπω τον πάτο της συσκευασίας.


Είναι ένα μαλακό, σκούρο, ψυχρό, καφέ, μηχανικό μολύβι με απίστευτα κακή διάρκεια, αν το φορέσω μόνο του στα βλέφαρά μου και ακόμη χειρότερη διάρκεια στο εσωτερικό του ματιού. Επειδή όμως, έκανα τη βλακεία και το πήρα χωρίς έκπτωση και χωρίς να κάνω έρευνα διαβάζοντας κριτικές, θέλω να τελειώνει. Σκοπεύω να το χρησιμοποιώ σαν liner είτε στο πάνω βλέφαρο, είτε στο κάτω και μετά να το σετάρω με σκιά για να κρατάει περισσότερο.
Στόχος: Να τελειώσει.


Το χρώμα αυτού του μολυβιού είναι πολύ κοντά στο φυσικό χρώμα των χειλιών μου και για αυτό ταιριάζει εύκολα με πολλά από τα κραγιόν μου. Είναι πολύ σταθερό και βοηθάει και τα κραγιόν να διαρκούν περισσότερο. Για άγνωστους λόγους το κρατούσα για πιο καλές περιστάσεις και δύο χρόνια μετά, από τότε που το αγόρασα, έχει γίνει αρκετά ξηρό και δύσκολο να χρησιμοποιηθεί. Πρέπει να το ξύνω τακτικά και να φοράω lip balm πριν το χρησιμοποιήσω. Ηθικό δίδαγμα: δεν έχει νόημα να επενδύουμε σε κάποιο ακριβό καλλυντικό για να το φοράμε σπάνια, γιατί κάποια στιγμή θα λήξει/χαλάσει και δε θα το έχουμε ευχαριστηθεί.
Στόχος: Να τελειώσει.


Την παλέτα αυτή την έχω ένα χρόνο και την έχω χρησιμοποιήσει μόνο σε μερικά ταξίδια που έχω πάει. Η σκιά/liner που είχε ήταν πάρα πολύ ξηρή, σκούρα καφέ με glitter και δεν έγραφε καλά, οπότε την αφαίρεσα και στη θέση της έβαλα λίγη ματ, σκούρα καφέ από μια άλλη παλέτα για να συμπληρώσω το κενό.
Στόχος: Να τελειώσει το ρουζ και να αρχίσω να βλέπω αρκετά τον πάτο της συσκευασίας των σκιών.














2 σχόλια: