Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Real Techniques - Miracle Complexion Sponge

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑReal Techniques
ΤΙΜΗ: €5.29 

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε βρεγμένο, είτε στεγνό, ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιθυμεί να έχει κάποιος. Είναι ιδανικό για την εφαρμογή του foundation.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ… μου άρεσε! Το χρησιμοποιώ πάντα βρεγμένο και καλά στραγγισμένο για να εφαρμόσω το foundation μου. Προτιμώ να το συνδυάζω με τα πιο βαριά μου foundation, όπως είναι π.χ. το Double Wear της Estee Lauder, για να έχω ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Είναι πάρα πολύ μαλακό σαν σφουγγάρι, αν και όχι όσο μαλακό είναι το beauty blender. Μετά από κάθε χρήση, το πλένω προσεκτικά με ένα απαλό σαπούνι και το αφήνω να στεγνώσει πριν το χρησιμοποιήσω ξανά. Το βρίσκω πολύ ανθεκτικό και το πρώτο σφουγγαράκι που είχα μου κράτησε ένα χρόνο (δεν το χρησιμοποιούσα καθημερινά). Είναι αρκετά οικονομικό (πολύ περισσότερο από το beauty blender). Νομίζω ότι σαν υλικό προτιμώ λίγο περισσότερο το beauty blender, αλλά σαν σχήμα με βολεύει περισσότερο το σφουγγαράκι από Real Techniques. Τέλος, το σφουγγαράκι από Real Techniques μένει περισσότερη ώρα νωπό από ό,τι το beauty blender.

ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ: Πρόκειται για ένα εργαλείο που έχει αλλάξει πολύ τον τρόπο που εφαρμόζω το μακιγιάζ μου. Το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο όταν χρησιμοποιώ το βρεγμένο σφουγγαράκι από ό,τι όταν χρησιμοποιώ πινέλο. Το beauty blender μου αρέσει λίίίγο παραπάνω, αλλά υπολογίζοντας την διαφορά στην τιμή, θα πρότεινα το Miracle Complexion Sponge από Real Techniques.

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΓΟΡΑΣ: Ναι!


ΒΑΘΜΟΣ: 8,9/10




2 σχόλια:

  1. το εχω κι εγω και ειναι αγαπημενο εργαλειο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, αυτά τα σφουγγαράκια έχουν αλλάξει τόσο τη ρουτίνα στο μακιγιάζ!!! Μου αρέσουν πάρα πολύ!

      Διαγραφή