Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Αγαπημένα Προϊόντα Μαΐου 2016

Φτάνουμε αισίως στο τέλος του Μάη! Ας δούμε μαζί ποια προϊόντα ξεχώρισα μέσα σε αυτόν τον μήνα! Όπως πάντα, περιμένω στα σχόλια τα δικά σας αγαπημένα προϊόντα!

Είναι ένα πολύ ωραίο τόνερ που κάνει και ήπια απολέπιση στο δέρμα. Δεν έχει αλκοόλ και δεν ερεθίζει το δέρμα μου. Το χρησιμοποιώ κάθε βράδυ, μετά τον καθαρισμό του προσώπου και πριν την ενυδατική κρέμα. Κάνει το δέρμα πιο απαλό και λείο.

Την συγκεκριμένη κρέμα την χρησιμοποιώ μετά το λούσιμο σε νωπά μαλλιά. Επικεντρώνομαι κυρίως στις άκρες και ελάχιστα στο πάνω μισό των μαλλιών μου. Τα μαλλιά ξεμπερδεύονται πιο γρήγορα και στεγνώνουν επίσης πιο γρήγορα. Παρατήρησα επιπλέον, ότι είναι πιο απαλά και τα προστατεύει από την θερμότητα. Ήταν μια πρόταση της Μαρινέλλης από το κανάλι Chic Beauty by Marinelli και ήταν άκρως επιτυχημένη αγορά για μένα!

Στις αρχές του μήνα είχα μια αλλεργική αντίδραση σε ένα βαριά αρωματισμένο αφρόλουτρο. Πήρα λοιπόν το συγκεκριμένο από Sebamed και με βοήθησε πάρα πολύ. Είναι εξαιρετικό για ευαίσθητο και ξηρό δέρμα, χωρίς άρωμα! Το τέλειωσα και το πήρα ξανά.

Για τον ίδιο λόγο άρχισα να χρησιμοποιώ αυτή την κρέμα σώματος, η οποία ενυδατώνει πολύ ωραία το δέρμα και απορροφάται πολύ γρήγορα. Η συσκευασία με αντλία πολύ πρακτική!

Από την καλοκαιρινή σειρά της KIKO απέκτησα δύο κραγιόν το 01 Canyon Rose και το 13 Wanderer Hot Pink, που εκτός από τις τέλειες συσκευασίες είναι πολύ ωραία χρώματα, με εξαιρετική απόδοση, ενυδατικά, άνετα στα χείλη και με πολύ καλή διάρκεια!! Μου αρέσουν πάρα πολύ και οι δύο αποχρώσεις!!! Αν τύχει και τα βρείτε είτε online είτε σε διακοπές σας σε πόλη που έχει ΚΙΚΟ κατάστημα, ρίξτε μια ματιά!





4 σχόλια:

  1. Ωραια τα αγαπημενα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό μήνα! Πολύ όμορφες επιλογες. Το glow tonic από που μπορούμε να το προμηθευτούμε; xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα! Σε ευχαριστώ πολύ! Το Glow Tonic μπορείς να το βρεις εδώ https://www.cultbeauty.co.uk/pixi-glow-tonic.html και εδώ http://www.beautybay.com/skincare/pixi/glowtonic/ και εδώ http://www.lookfantastic.com/pixi-glow-tonic-250ml/11200055.html ;)

      Διαγραφή