Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

MAC - Pro Longwear Concealer

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑMAC
ΑΠΟΧΡΩΣΗ: NC20
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 9ml
ΤΙΜΗ: € 20.00
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑCyclopentasiloxane, Water, Trimethylsiloxysilicate, Butylene Glycol, Sorbitan Sesquioleate, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Tribehenin, Magnesium Sulfate, Phenyl Trimethicone, Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Glycerin, Dimethicone, Methicone, Ethylhexylglycerin, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Laureth-7, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Sorbic Acid [may contain] (CI 77891/Titanium Dioxide, CI 77491/CI 77492/CI 77499/Iron Oxides)

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ: Μακράς διάρκειας (15 ώρες). Ανθεκτικό στο νερό. Δεν μεταφέρεται. Δερματολογικά ελεγμένο. Οφθαλμολογικά ελεγμένο. Δεν προκαλεί ακμή. Χωρίς άρωμα. Για όλους τους τύπους δέρματος.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ… μου άρεσε! Αυτή τη στιγμή έχω το τρίτο μπουκαλάκι από αυτό το concealer. Αν και δοκιμάζω κι άλλα (γιατί είμαι περίεργη), αυτό είναι το αγαπημένο μου, ως τώρα, για την κάλυψη των έντονων μαύρων κύκλων μου. Απλώνεται καλύτερα με ένα βρεγμένο σφουγγαράκι, τύπου Beauty Blender και το αποτέλεσμα δείχνει πιο άψογο, πιο φυσικό. Σε μένα δεν προσφέρει κάλυψη 100%, αλλά περίπου 85%! Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων και υποτόνων, οπότε πιστεύω θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Η υφή του είναι περισσότερο λεπτόρευστη και δουλεύεται εύκολα. Χρειάζεται πολύ λίγη ποσότητα για να καλύψετε τις δυσχρωμίες ή τις ατέλειες, αν και η αντλία βγάζει δυστυχώς περισσότερο προϊόν από όσο χρειάζομαι. Δεν μου έχει προκαλέσει ξηρότητα ή ερεθισμό στην ευαίσθητη περιοχή κάτω από τα μάτια. Δε θα το πρότεινα όμως σε άτομα με πολύ ξηρό δέρμα. Η διάρκειά του είναι πολύ καλή (οι 15 ώρες είναι υπερβολή κατά τη γνώμη μου). Μαζεύει πολύ λίγο κάτω από τα μάτια (πολύ λιγότερο σε σχέση με ό,τι άλλο έχω δοκιμάσει) και το βρίσκω αρκετά σταθερό. Δεν έχει κάποιο άρωμα που το βρίσκω θετικό. Προσωπικά, δεν το χρησιμοποιώ για την κάλυψη της ακμής, αλλά μόνο για τους μαύρους κύκλους. Η συσκευασία του είναι γυάλινη και η αντλία του πλαστική.

ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ: Το καλύτερο concealer για κάτω από τα μάτια σε σχέση με όσα έχω δοκιμάσει. Ωστόσο, δεν είμαι εκατό τοις εκατό ικανοποιημένη μαζί του και η αναζήτηση για το τέλειο concealer σίγουρα συνεχίζεται!

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΓΟΡΑΣ: Ναι, εκτός αν βρω κάποιο να το ξεπερνά!

ΒΑΘΜΟΣ: 8,5/10




2 σχόλια:

  1. ενδιαφερον μου ακουγεται το γεγονο οτι εχει πολλες αποχρωσεις. η συσκευασια του ομως δεν με ενθουσιαζει. σε μπουκαλακι ειναι; δεν χανεται ετσι παρα πολυ προιον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είναι σε γυάλινο μπουκαλάκι με αντλία. Απλά, η αντλία δεν είναι εύκολη όταν την πατάς ώστε να βγάλει όση ποσότητα θέλεις! Σε μένα π.χ. βγαίνει 1/3 παραπάνω από όσο χρειάζομαι... Αλλά μπορείς να το βάζεις σε ένα πλαστικό βαζάκι και να το χρησιμοποιείς την επόμενη φορά! ;)

      Διαγραφή