Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

MAC - Powder Blush

Όνομα: MAC - Powder Blush
Τιμή: 22.00 ευρώ
Ποσότητα: 6g
Επίσημη Ιστοσελίδα: Πατήστε εδώ.
Τι υπόσχεται; Υπόσχεται ότι έχει διάρκεια, απλώνεται εύκολα και ομοιόμορφα, έχει πολύ καλή απόδοση και η ποιότητα είναι συνεπής σε όλες τις αποχρώσεις. Είναι δερματολογικά ελεγμένα και δεν προκαλούν ακμή.
Η άποψή μου: Τα ρουζ σε μορφή πούδρας από τη MAC χωρίζονται σε κατηγορίες ανάλογα με το τελείωμα που αφήνουν. Πρόκειται για τα εξής τελειώματα: Frost, Matte, Satin, Sheertone, Sheertone Shimmer. Επίσης, υπάρχει πολύ μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων για όλους τους τόνους επιδερμίδας και όλα τα γούστα, κάτι το οποίο είναι μεγάλο θετικό! 
Αυτή τη στιγμή έχω τις εξής αποχρώσεις:
1.Tenderling (sheertone) Είναι το αγαπημένο μου ρουζ!Το έχω χρησιμοποιήσει πάρα πολύ! Για μένα είναι το ρουζ που πάει με όλα τα μακιγιάζ! Είναι πολύ φυσικό και άκρως κολακευτικό σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Είναι μια ουδέτερη ροζ-ροδακινί απόχρωση που στη συσκευασία δε λέει πολλά, αλλά απλωμένο στα μάγουλα είναι υπέροχο. Δυστυχώς, νομίζω ότι, τουλάχιστον σε κάποιες χώρες, έχει καταργηθεί. Αν ξέρετε κάποιο dupe για αυτό το ρουζ, αφήστε μου ένα σχόλιο από κάτω!
2. Melba (matte) Είναι ένα ήπιο ροδακινί-κοραλί χρώμα, που μου αρέσει πάρα πολύ ειδικά το καλοκαίρι ή σε συνδυασμό με σκιές σε καφέ, μπρονζέ και λαδί τόνους.
3. Peony Petal (satin) Είναι ένα ζωηρό, έντονο ροζ με μπλε υποτόνους. Δίνει άμεσα ζωή στο πρόσωπο! Υπέροχο όλο το χρόνο και ειδικά την άνοιξη.
4. Blushbaby (sheertone) Μια καφέ-ροζ-μωβ μίξη, πολύ πετυχημένη. Είναι η δεύτερη φορά που το πήρα. Το πρώτο το τέλειωσα. Αγαπημένο προφανώς χρώμα. Ειδικά για φθινόπωρο και χειμώνα.
5. Harmony (matte) Είναι ένα ψυχρό καφέ χρώμα. Το πήρα για κοψίματα, οπότε το χρησιμοποιώ αρκετά σπάνια μιας και δεν είμαι μεγάλη οπαδός των σκιάσεων. Ωστόσο, κάνει εξαιρετική δουλειά σε αυτόν τον τομέα και βρίσκω ότι είναι ιδανικό για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.
6. Modest Blush (από την Mineralize σειρά, από τη Χριστουγεννιάτικη συλλογή του 2014), δεν κυκλοφορεί πλέον. Καθώς είναι από την Mineralize σειρά δίνει ένα ήπιο, φυσικό αποτέλεσμα το οποίο μπορεί χτιστεί. Ιδανική σειρά για όσες έχετε πιο βαρύ χέρι και σας βγαίνει πολύ έντονο το ρουζ. Μου αρέσει γιατί δείχνει φυσικό, δεν είναι ματ ούτε και γυαλιστερό, αλλά έχει μια ιδανική για μένα, ισορροπία. 
Συμπέρασμα: Όσα ρουζ έχω δοκιμάσει από την MAC με έχουν αφήσει πολύ ικανοποιημένη. Έχουν πολύ καλή απόδοση και διάρκεια. Δεν έχουν άρωμα και δεν έχουν ενοχλήσει το δέρμα μου. Είναι λίγο ακριβά αλλά στις εκπτώσεις που βάζουν συχνά μπορείτε να τα βρείτε σε καλύτερη τιμή. Μεγάλο πλεονέκτημα η ποικιλία αποχρώσεων και τελειωμάτων. Ωστόσο, βρίσκω τα Instain Blushes από την The Balm ακόμη καλύτερα ως προς την ποιότητα, τη διάρκεια και την απόδοση.
Θα το ξαναγόραζα: Είναι πολύ καλά προϊόντα, αλλά μπορώ να βρω αντίστοιχη ποιότητα στα ρουζ σε εταιρείες όπως η The Balm και η Too Faced. Προς το παρόν, έχω πολλά ρουζ να τελειώσω... οπότε δε θα πάρω άμεσα κάποιο άλλο από την MAC.
Συστατικά: Talc, nylon-12, zinc stearate, octyldodecyl stearoyl stearate, isostearyl neopentanoate, ascorbyl palmitate, tocopheryl acetate, dimethicone, squalane, triticum vulgare germ extract, hordeum vulgare extract, silica, methyl methacrylate crosspolymer, magneisum myristate, aluminum calcium sodium silicate, caprylyl glycol, hexylene glycol, phenoxyethanol. May Also Contain: Mica, titanium dioxide, iron oxides, bismuth oxychloride, blue 1 lake, carmine, chromium hydroxide green, chromium oxide greens, ferric ferrocyanide, manganese violet, red 6, red 6 lake, red 7 lake, red 28 lake, red 30 lake, ultramarines, yellow 5 lake, yellow 6 lake.
Βαθμός: 8/10





3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία φαίνονται. Μέχρι στιγμής δεν επενδυω χρήματα σε ρουζ. Αν αποφάσισω κάποια στιγμή να το κάνω θα δοκίμασω καποιο γτ φαίνονται όμορφα, αλλά ακριβά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, είναι ωραία αλλά λίγο τσιμπημένα. Κρατάνε βέβαια πολύ καιρό οπότε αν βρεις μια απόχρωση που σου αρέσει πολύ και δεν την βρίσκεις σε πιο οικονομική εταιρεία, αξίζει πιστεύω να επενδύσεις. :)

      Διαγραφή