Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Αγαπημένα Golden Rose Προϊόντα by Stella Karabakaki!

Σήμερα στο The Weekly Beauty News έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε την Στέλλα Καραμπακάκη (συγγραφέα, αρθρογράφο, τραγουδίστρια, στιχουργό, youtuber και πολλά άλλα)!
Ας δούμε πια είναι τα αγαπημένα της προϊόντα από την Golden Rose!

Αγαπημένα Golden Rose Προϊόντα!

Είναι ένα πολύ ωραίο υγρό makeup που καλύπτει πολύ καλά χωρίς να μοιάζει ότι έβαλα σοβά στη μούρη μου και βγήκα αμέριμνη στον κόσμο. Δεν βαραίνει και έχει δείκτη προστασίας 15 – δεν το λες πολύ, αλλά από το να μην βάζεις καθόλου αντηλιακό είναι σίγουρα καλύτερα!


Δεν σου γεμίζει το μάτι στην αρχή, αλλά είναι ένα πάρα πάρα πολύ ωραίο ρουζ. Έχει μέτρια απόδοση και για αυτόν τον λόγο «χτίζεται», οπότε δεν κινδυνεύεις να βάλεις πάρα πολύ με τη μια όπως σε ρουζ που έχω δοκιμάσει από άλλες εταιρείες. Το αποτέλεσμα είναι ελεγχόμενο οπότε βγαίνει πάντα ωραίο!
Αγαπημένη απόχρωση: 204


Ένα πολύ πρακτικό eyeliner. Είναι κατάμαυρο, πολύ βολικό στον χειρισμό του γιατί έχει τη μορφή μολυβιού, αργεί να τελειώσει και να ξεραθεί και είναι πολύ πρακτικό.


Αυτή τη σειρά μολυβιών για τα χείλη την λάτρεψα. Είναι ματ αλλά δεν ξεραίνουν τα χείλη, είναι άνετα, σταθερά, πολύ οικονομικά και σούπερ γλυκούλικα!
Αγαπημένες αποχρώσεις: 09, 11, 13


Την Στέλλα θα την βρείτε:





1 σχόλιο: