Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Project 10 Pan: 2nd Update!

Γεια σας!!! Ώρα για την δεύτερη ενημέρωση σχετικά με την πορεία του Project Pan, που άρχισε 20/1/2016 (θα βρείτε εδώ την Εισαγωγή) και τελειώνει στις 20/6/2016. Μπορείτε να δείτε την πρώτη ενημέρωση εδώ.

Είχα τελειώσει δύο προϊόντα ως την πρώτη ενημέρωση:





Τον τελευταίο μήνα τέλειωσα τα εξής προϊόντα:

4. Superdrug - Vitamin E Hair and Body Oil



Θα προσθέσω άλλα δύο προϊόντα, στη θέση των δύο προηγούμενων που τέλειωσαν. Ο στόχος μου και για τα δύο είναι να τελειώσουν ως το τέλος του Project (20/6)!

Στο site του The Body Shop δε βλέπω πια το eau de toilette, αλλά υπάρχει σε άλλες εκδοχές το ίδιο άρωμα. Το συγκεκριμένο, το έχω δύο χρόνια και θα ήθελα, μέσα στους επόμενους μήνες, να το τελειώσω. Είναι ένα αρκετά πουδρένιο άρωμα, που κατά τη γνώμη μου φοριέται όλο το χρόνο και δεν είναι βαρύ. Μου αρέσει, αλλά δεν είναι το αγαπημένο μου πια.


Την συγκεκριμένη κρέμα σώματος την χρησιμοποιούσα πέρσυ το καλοκαίρι και λόγω χειμώνα, την άφησα στην άκρη. Επειδή όμως, τέλη Ιουνίου θα λήξει θα ήθελα να την έχω χρησιμοποιήσει πιο πριν, όλη. Δεν είναι η αγαπημένη μου σύνθεση και δε νομίζω να την πάρω ξανά.



Παρακάτω θα δούμε την πορεία μου στα υπόλοιπα προϊόντα που μένουν.
Το χρησιμοποίησα κάθε φορά που βαφόμουν, πριν το foundation. Είμαι πολύ χαρούμενη με την πρόοδο σε αυτό το προϊόν. 




Με εξαίρεση 2-3 φορές όλο το προηγούμενο διάστημα χρησιμοποιούσα αυτό το foundation. Νομίζω ότι ως την επόμενη ενημέρωση θα το έχω τελειώσει.



Επειδή την συγκεκριμένη πούδρα την χρησιμοποιώ συνήθως για να σετάρω το μακιγιάζ μου, χρειάζομαι λίγη ποσότητα κάθε φορά. Έχω δρόμο ακόμη, αλλά βλέπω ότι φαίνεται ακόμη περισσότερο ο πάτος της συσκευασίας, σε σχέση με την προηγούμενη φορά.



Το διάστημα αυτό δοκίμασα και κάποια άλλα setting sprays, οπότε δεν είχα όση πρόοδο πίστευα ότι θα δω. Θα συνεχίσω φυσικά να το χρησιμοποιώ και θα φροντίσω το επόμενο διάστημα να επικεντρωθώ στη χρήση μόνο αυτού του setting spray.



Υπάρχει μια εμφανής και ικανοποιητική πρόοδος.



Χρησιμοποίησα αρκετά αυτό το μολύβι, αλλά λιγότερο σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.



Δυστυχώς δεν το χρησιμοποίησα όσο θα ήθελα, ώστε να φαίνεται κάποια μεγάλη πρόοδος, αλλά θα συνεχίσω να προσπαθώ και θέλω να δοκιμάσω να το συνδυάσω με διάφορες σκιές από πάνω.



Σταθερή και ικανοποιητική πρόοδος σε αυτό το μολύβι για τα μάτια.







4 σχόλια: