Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Empties: Skincare - Bodycare - Haircare - Makeup

Γεια σας!! Ήρθε η ώρα να δούμε τις άδειες συσκευασίες 
που μαζεύτηκαν μέσα στον τελευταίο μήνα!!!


1. Το Micellar Νερό της NIVEA δεν μου άρεσε και δε θα το ξαναπάρω. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτική κριτική εδώ! Χαίρομαι που κατάφερα να το τελειώσω επιτέλους!

2. Η κρέμα για τα μάτια από την εταιρεία Skin Blossom, πέρα από μια απλή ενυδάτωση, δεν μου πρόσφερε κάτι άλλο. Δεν έχω σκοπό να την αγοράσω ξανά. 

3. Η κρέμα κατά της ακμής από την Hydrovit εξακολουθεί να είναι η αγαπημένη μου και την έχω ήδη ξαναπάρει!!! 

4. Η μάσκα από την Lush με φύκια ήταν καταπληκτική και όταν τελειώσω τις μάσκες που έχω ήδη, θα ήθελα πολύ να την πάρω ξανά! 

5. Χρησιμοποίησα από το Clarifying Face Care Kit, της εταιρείας Dr. Hauschka, το Clarifying Toner σε μικρό μέγεθος, αλλά δε μου άρεσε ούτε η μυρωδιά του, ούτε η αίσθηση που άφηνε στο δέρμα. Δεν είδα κάποιο όφελος τις δύο βδομάδες που το χρησιμοποιούσα. 

6. Το lip balm από Figs & Rouge στη γεύση Mocha Orange αν και ήταν πολύ ενυδατικό δε μου άρεσε καθόλου η μυρωδιά και η γεύση του και δε σκοπεύω να το πάρω ξανά, εκτός αν έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη γεύση/άρωμα.


1. Η κρέμα χεριών από The Body Shop με άρωμα καρύδα ήταν πάρα πολύ ωραία. Μου άρεσε να την έχω μέσα στην τσάντα μου, γιατί έδινε μια καλή ενυδάτωση και το δέρμα μου την απορροφούσε αμέσως! Θα την τιμήσω ξανά στο μέλλον.

2. Μέσα στα πλαίσια του Project Pan τέλειωσα το αρωματάκι Pure Seduction από Victoria Secret το οποίο μου άρεσε, αλλά δεν έχω σκοπό να το πάρω ξανά. Έχω αρκετά άλλα αρώματα να χρησιμοποιήσω. 

3. Το σαπουνάκι από Lush, δε θυμάμαι καθόλου πως λέγεται, αλλά μοσχοβολούσε και ήταν πολύ ενυδατικό! Μου άρεσε πάρα πολύ, αν και γενικά προτιμώ τα αφρόλουτρα. Το συγκεκριμένο ήταν πολύ καλό! 

4. Επίσης, στο Project Pan, που κάνω αυτό το διάστημα, τέλειωσα κι ένα λαδάκι για σώμα και μαλλιά (το χρησιμοποίησα μόνο στο σώμα), με βιταμίνη Ε από το Superdrug. Ήταν αρκετά ενυδατικό και το δέρμα μου το απορροφούσε σχετικά γρήγορα. Δεν το βρήκα όμως εξαιρετικό και δεν ξετρελάθηκα με το άρωμά του, οπότε δεν έχω σκοπό να το πάρω ξανά σύντομα.


1. Το dry shampoo της Batiste με το άρωμα Tropical, είναι το αγαπημένο μου και το έχω ήδη πάρει ξανά! 

2. Η μάσκα μαλλιών από την Aussie είναι μία από τις αγαπημένες μου. Συνήθως την παίρνω όταν την βρω σε προσφορά. 


1. Το Color Tattoo Leather Effect από την Maybelline, στην απόχρωση Vintage Plum 90, δεν το τέλειωσα αλλά το πετάω γιατί είναι υπερβολικά ξηρό, δεν απλώνεται ομοιόμορφα στα βλέφαρα και δεν μου κρατάει παρά ελάχιστες ώρες. Μεγάλη αποτυχία, ευτυχώς το πήρα σε προσφορά πάρα πολύ οικονομικά. 

2. Η Opulash μάσκαρα της MAC είναι από τις αγαπημένες μου και την έχω ήδη πάρει ξανά. 

3. Τέλος, το primer για τα βλέφαρα από την Too Faced δεν το τελείωσα, γιατί χάλασε -αρκετό καιρό πριν την λήξη του- και θα το πετάξω. Μπορείτε να διαβάστε αναλυτική κριτική εδώ.

Αυτά τα προϊόντα πάνε στα σκουπίδια/ανακύκλωση σήμερα. Εσείς τι τελειώσατε πρόσφατα και τι έχετε ήδη ξαναπάρει από αυτά;






2 σχόλια: