Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Beauty Blender - Original

Όνομα: Beauty Blender - Original
Τιμή: 17.90 ευρώ
Επίσημη Ιστοσελίδα: Πατήστε εδώ.
Τι υπόσχεται; "Επαινέθηκε από όλους τους καλλιτέχνες μακιγιέρ, το beautyblender® εμποτίζει το fond de teint, το προϊόν φωτισμού ή το concealer και στη συνέχεια γλιστράει πάνω στο δέρμα για ένα εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα. Με μια μαλακή και άνετη υφή, αγκαλιάζει τέλεια τις καμπύλες του προσώπου, σαν χάδι. Επιτρέπει να εργαστούν πιο συγκεκριμένα μικρές περιοχές του προσώπου, όπως γύρω από τα μάτια και τη μύτη. Είναι ιδανικό για την πραγματοποίηση μακιγιάζ "διαμόρφωσης περιγράμματος" και για να σμιλεύσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου." [Πηγή: Sephora.gr]
Η άποψή μου: Ήμουν ανάμεσα σε εκείνους που δεν πίστευαν ότι ένα σφουγγαράκι για την εφαρμογή του μακιγιάζ είναι τόσο καλό όσο έλεγαν. Ωστόσο, ήμουν πάρα πολύ καιρό περίεργη να το δοκιμάσω. Είχα δοκιμάσει διάφορα άλλα dupes/αντίστοιχα σφουγγαράκια (από H&M, από τα Jumbo και από Real Techniques). Όταν λοιπόν, βρήκα το beauty blender σε ένα κατάστημα Sephora, ενέδωσα και το πήρα. Από την πρώτη φορά που το χρησιμοποιήσα αναγνώρισα και εγώ την αξία του και ενθουσιάστηκα με τα αποτελέσματά του. Κάνει τα αγαπημένα μου foundations να δείχνουν πολύ καλύτερα πάνω στο πρόσωπό μου. Η εφαρμογή είναι εύκολη, διασκεδαστική και σχετικά γρήγορη. Το αποτέλεσμα δείχνει πιο φυσικό, σαν το foundation να γίνεται ένα με το δέρμα. Ειδικά με πιο βαριά foundations, όπως το Double Wear της Estee Lauder το αποτέλεσμα με το beauty blender είναι πολύ πιο κολακευτικό από ό,τι με τα χέρια ή ακόμη και με το πινέλο. Με τη μυτερή πλευρά του, απλώνω εύκολα και γρήγορα το concealer κάτω από τα μάτια. Σίγουρα είναι ένα ακριβό εργαλείο και έχει συγκεκριμένη διάρκεια ζωής αλλά πραγματικά πιστεύω ότι κάνει τη διαφορά στο μακιγιάζ. Προσωπικά, το πλένω μετά από κάθε χρήση και το χρησιμοποιώ πάντα βρεγμένο. Μου αρέσει και το αντίστοιχο σφουγγαράκι από Real Techniques, για το οποίο θα μιλήσω στο μέλλον αναλυτικά, αλλά το beauty blender είναι πιο μαλακό και μου αρέσει λίγο παραπάνω. Ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο με διάφορες χρήσεις του beauty blender θα βρείτε εδώ από την Αμερικανίδα Youtuber, Zabrina.
Συμπέρασμα: Ακριβό σίγουρα, αλλά πιστεύω ότι αξίζει κάθε ευρώ. Μια πιο οικονομική και σχεδόν εξίσου καλή εναλλακτική είναι το σφουγγαράκι από Real Techniques.
Θα το ξαναγόραζα: Ναι, ήδη έχω αγοράσει το δεύτερο! 
Βαθμός: 8,5/10



2 σχόλια:

  1. Το βλέπω παντού, σίγουρα θα το αγοράσω κάποια στιγμή! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το προτείνω Λίλα μου! Το ξέρω ότι είναι ακριβό, αλλά αν το βρεις σε έκπτωση δοκίμασέ το! ;)

      Διαγραφή