Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Project 10 Pan: 1st Update!

Γεια σας! Ήρθε η ώρα για την πρώτη ενημέρωση του Project Pan - Προϊόντα που θέλω να τελειώσω μέχρι 20/6/2016! Εδώ θα βρείτε την Εισαγωγή στο παρόν Project Pan! Ας δούμε όμως την πρόοδό μου μέσα σε ένα μήνα...

Dust + Cream - Άρωμα Τύπου The Name No 650: Το τέλειωσα το αρωματάκι!!! :)


Στη θέση του θα βάλω ένα άρωμα από Victoria Secret, Pure Seduction. Έχει μείνει λίγη ποσότητα και ελπίζω να το έχω τελειώσει ως την επόμενη ενημέρωση.


Superdrug - Vitamin E Dry Oil for Hair and Body: Έχω φτάσει σχεδόν στην μέση. Το χρησιμοποιώ μόνο στο σώμα αντί για ενυδατική κρέμα. Στα μαλλιά δεν το βάζω γιατί μου τα βαραίνει. Νομίζω ότι θα το έχω τελειώσει μέχρι την επόμενη ενημέρωση!


Superfacialist by Una Brennan - Tea Flower Anti-shine Pore Minimizer: Δυστυχώς, τώρα που το χρησιμοποιώ τακτικά και το έχω δοκιμάσει με διάφορα foundations βλέπω ότι δεν μου αρέσει και τόσο. Έχω σίγουρα δοκιμάσει καλύτερα primers. Με το συγκεκριμένο εμφανίζω πιο γρήγορα και περισσότερη λιπαρότητα από ό,τι όταν φοράω άλλο primer ή ακόμη και καθόλου primer. Επειδή δε βρίσκω νόημα στο να χρησιμοποιώ κάτι που δεν μου αρέσει, θα ήθελα να το αντικαταστήσω!


Συγκεκριμένα στη θέση του θα βάλω το primer από την Benefit the POREfessional (έχω την μικρή συσκευασία των 7.5ml).


#010 light beige: Επιτέλους το τελείωσα, αν και δεν φαίνεται στην φωτογραφία τόσο η πρόοδος, γιατί υπάρχει στα τοιχώματα του μπουκαλιού προϊόν. Προς το τέλος, δυσκολεύτηκα να το κάνω να λειτουργήσει για μένα γιατί έχω κάποια ξηρά σημεία λόγω κρύου, τα οποία αναδεικνύει και επίσης πολλές κοκκινίλες, που δεν τις καλύπτει. Ευχαριστήθηκα σίγουρα το μεγαλύτερο μέρος της χρήσης αυτού του προϊόντος, αλλά δεν έχω σκοπό να το αγοράσω στο άμεσο μέλλον. (Review εδώ.)


Θα το αντικαταστήσω με το Rimmel - Stay Matte Liquid Mousse Foundation.


MAC - Fix+: Με βοήθησε πολύ με την ξηρότητα και το θέμα που μου δημιουργούσε το foundation της Catrice! Όπως θα δείτε και στην αντίστοιχη κριτική εδώ είναι ιδανικό στο κάνει το μακιγιάζ να φαίνεται πιο φυσικό και όχι τόσο πουδρένιο.


Korres - Mandarin Lip Butter SPF15 #Purple: Προσπάθησα πολύ να το χρησιμοποιήσω αλλά δεν μου αρέσει. Δίνει λίγη ενυδάτωση στην αρχή και μετά από λίγη ώρα τα χείλη μου είναι πολύ ξηρά... Το χρωματάκι καλό είναι αλλά η σύσταση του προϊόντος δεν είναι ιδανική για μένα. Τελευταία πρόσεξα ότι έχει αλλάξει η μυρωδιά του και είναι αρκετά δυσάρεστη, οπότε χωρίς δεύτερη σκέψη θα το πετάξω!


Θα το αντικαταστήσω όμως με το μολύβι χειλιών της Essence στην απόχρωση 12 Wish me a rose.


Catrice - Pure Shine Colour Lip Balm #030 Don't think just pink: Το χρησιμοποιήσα αρκετά τον τελευταίο μήνα και σε συνδυασμό με το μολύβι της Essence που θα δείτε πιο κάτω, για να δώσω περισσότερη ένταση και διάρκεια. Ωστόσο όμως βαρέθηκα να το βάζω κάθε φορά που βάφομαι. Αποφάσισα λοιπόν, να αποφύγω να βάζω κραγιόν στα project pan γιατί μου αρέσει πολύ να τα εναλλάσσω και έχω πολλά που μένουν στο συρτάρι και δεν τα βάζω ποτέ.


Θα το αντικαταστήσω όμως, με την πούδρα Studio Fix Powder Plus Foundation από την MAC, στην απόχρωση C2.


Korres - Volcanic Minerals Twist Eyeshadow #29 golden bronze: Ήταν για μένα η εύκολη λύση στο μακιγιάζ μου τον τελευταίο μήνα που δεν ασχολήθηκα και τόσο με σκιές σε πουδρένια μορφή. Χρειαζόταν οπωσδήποτε να βάζω primer από κάτω για να κρατήσει, αλλιώς ξεθωριάζει και μαζεύει στην κόγχη.(Review εδώ.)Το θέμα μου είναι ότι ενώ δεν έχει φτάσει η ημερομηνία λήξης του, πλέον μυρίζει πολύ άσχημα. Δε θέλω φυσικά να το βάζω στα μάτια μου, που είναι και ευαίσθητα, οπότε θα το πετάξω αμέσως.


Θα το αντικαταστήσω με το paintpot της MAC στην απόχρωση Groundwork.


Essence - Lip Liner #07 cute pink: Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία χρησιμοποίησα πολύ αυτό το μολύβι και σε συνδυασμό με το balm της Catrice παραπάνω αλλά και μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλα ροζ κραγιόν.



Sephora - Long Lasting Kohl Pencil #07 infinite beige: Χρησιμοποίησα πολύ αυτό το μολύβι στην εσωτερική γραμμή του ματιού. Το είχα και στην τσάντα μου για να μπορώ να το ανανεώνω στην διάρκεια της μέρας.


Σε γενικές γραμμές έχω μείνει ικανοποιημένη και ελπίζω να έχω τελειώσει άλλα δύο προϊόντα ως την επόμενη ενημέρωση, σε ένα μήνα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου