Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

My current morning skincare routine!

Τα βήματα που ακολουθώ για την πρωινή περιποίηση του προσώπου μου είναι συγκεκριμένα. Αλλάζω προϊόντα κατά καιρούς, γιατί μου αρέσει να δοκιμάζω καινούρια και για να μην συνηθίσει το δέρμα μου σε κάποια συγκεκριμένα. Ας δούμε τι χρησιμοποιώ αυτό το διάστημα κάθε πρωί...



Καθαρισμός Προσώπου
Το συγκεκριμένο καθαριστικό προσώπου μου αρέσει γιατί καθαρίζει το πρόσωπό μου από την λιπαρότητα εύκολα και γρήγορα. Νιώθω αναζωογονημένη και με μια δροσερή αίσθηση μετά τη χρήση του. Ξεπλένεται εύκολα και γρήγορα. Αφήνει το πρόσωπό μου καθαρό χωρίς να με τραβάει. Μυρίζει όπως το έλαιο τεϊόδεντρου, αλλά όχι φοβερά έντονα. Βρίσκω τον αφρό πιο απαλό από το αντίστοιχο gel καθαρισμού της ίδιας σειράς.

Τόνωση Προσώπου
4. Apivita - Λοσιόν Καθαρισμού Λιπαρές / Μεικτές Επιδερμίδες
Είναι ένα προϊόν που άρχισα να χρησιμοποιώ πρόσφατα. Χαίρομαι που το βρήκα σε μικρή συσκευασία ώστε να το δοκιμάσω και να αποφασίσω αν μου αρέσει αρκετά για να πάρω το κανονικό μέγεθος. Μυρίζει ελαφριά εσπεριδοειδή, ξεχωρίζω το μανταρίνι και δεν με ενοχλεί όπως π.χ. με ενοχλούσε πολύ το spray με βιταμίνη C από το The Body Shop. Ακόμη δε ξέρω αν μου αρέσει τόσο ώστε να το ξαναπάρω. Θα δούμε. Μια από τις αγαπημένες μου τονωτικές λοσιόν είναι αυτή με βιταμίνη Ε από το Body Shop που μυρίζει πολύ απαλά και διακριτικά τριαντάφυλλο. Τη βρίσκω πιο ενυδατική σαν σύνθεση.

Ενυδάτωση Προσώπου
Η κρέμα αυτή βοηθά στην εξισορρόπηση της λιπαρότητας και στην αντιμετώπιση της ακμής. Αφήνει το πρόσωπο ματ και είναι πολύ καλή βάση για το μακιγιάζ. Δεν ενυδατώνει βαθιά, αλλά δεν με πειράζει ιδιαίτερα. Περισσότερη ενυδάτωση θέλω το βράδυ. Τις μέρες που το δέρμα μου χρειάζεται κάτι έξτρα το πρωί, θα χρησιμοποιήσω το βραδινό μου σέρουμ πριν από αυτή την κρέμα.

Ενυδάτωση Ματιών
Αυτή η κρέμα είναι αρκετά ελαφριά και ενυδατώνει μέτρια την περιοχή κάτω από τα μάτια. Απορροφάται αρκετά γρήγορα από το δέρμα και αυτό είναι καλό για να στρώνει καλά το concealer όταν βάφομαι στη συνέχεια. Ωστόσο, δεν έχω δει κάποια θετική διαφορά στους μαύρους κύκλους μου. Μου αρέσει που έχει καλά συστατικά, αλλά όταν την τελειώσω δε νομίζω να την αγοράσω ξανά. Αν έχετε καμιά καλή πρόταση για κρέμα ματιών που να ενυδατώνει και να βοηθά με τους μαύρους κύκλους, πείτε μου στα σχόλια σας παρακαλώ! 

Ενυδάτωση Χειλιών
Είναι το αγαπημένο μου lip balm των τελευταίων μηνών! Μυρίζει υπέροχα βανίλια, ενυδατώνει τα χείλια μου και μου αρέσει πολύ το σχήμα και η συσκευασία!


1 σχόλιο: