Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

My current haircare routine!

Γεια σας! Στην σημερινή ανάρτηση θα δούμε τα προϊόντα που χρησιμοποιώ αυτόν τον καιρό για την περιποίηση των μαλλιών μου. Τα μαλλιά μου είναι λιπαρά στις ρίζες,  βαμμένα και λίγο ταλαιπωρημένα. 

Πριν το λούσιμο με σαμπουάν, σε βρεγμένα μαλλιά χρησιμοποιώ πρώτα τη μάσκα. Το διάστημα αυτό χρησιμοποιώ από τον Charles Worthinghton, την μάσκα για ενδυνάμωση και επανόρθωση, στις άκρες των μαλλιών μου. Μου αρέσει πάρα πολύ γιατί προσφέρει ενυδάτωση στα μαλλιά μου, τα κάνει απαλά και ξεμπλέκονται πιο εύκολα.

Ενισχύω τη δράση της μάσκας με ένα spray, που περιέχει έλαια από βερίκοκο, μάνγκο και αμύγδαλο, της Garnier, ψεκάζοντας τις άκρες και κάνω μασάζ για 1-2 λεπτά πριν ξεβγάλω.

Τα σαμπουάν μου προσπαθώ να τα εναλλάσσω περίπου κάθε δύο εβδομάδες, γιατί τα συνηθίζω και δεν λειτουργούν αποτελεσματικά. Αυτόν τον καιρό, χρησιμοποιώ από την Apivita, το σαμπουάν εξισορρόπησης για έντονη λιπαρότητα. Καθαρίζει σε βάθος τα μαλλιά. Συνήθως κάνω δύο χέρια.

Αφού στεγνώσω απαλά με μια πετσέτα τα μαλλιά μου, χρησιμοποιώ από την Aussie ένα leave in conditioner, που με βοηθά πολύ στο ξεμπέρδεμα των μαλλιών μου. Η βούρτσα που χρησιμοποιώ είναι η Tangle Teezer.

Στις άκρες το μαλλιών μου θα βάλω μια δυο σταγόνες λαδάκι από την εταιρεία Arganatural. Bonus, μυρίζει πολύ ωραία!

Πριν το στέγνωμα με πιστολάκι χρησιμοποιώ πάντα ένα spray για προστασία από την θερμότητα, όπως το συγκεκριμένο από Dove

Τέλος, για έξτρα λάμψη, όταν έχω στεγνώσει περίπου το 45-50% των μαλλιών ψεκάζω ένα spray κερατίνης από την σειρά Gliss του Schwarzkopf.


Εσείς ποια προϊόντα χρησιμοποιείτε για την περιποίηση των μαλλιών σας;


5 σχόλια:

  1. Το σπρέυ θερμοπροστασίας είναι καλό; Σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο τελευταία ^^ ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι αρκετά καλό αλλά προτιμώ εκείνο από Aussie! Μου αρέσει περισσότερο! ;)

      Διαγραφή
    2. http://aussiehair.com/en-gb/shop-products/hair-type/heat-damaged-hair/miracle-recharge-take-the-heat-conditioning-spray

      Διαγραφή
  2. θελω να δοκιμασω το σαμπουαν της apivita !! αυτο το διαστημα χρησιμοποιω της orzene!! <3 http://mycolorsecrets.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τις orzene τα σαμπουάν μου αρέσουν πάρα πολύ! ;)

      Διαγραφή