Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Empties: Skincare - Bodycare - Haircare - Makeup

Skincare - Περιποίηση Προσώπου


1. Jurlique - Nutri Define Superior Retexturising Facial Serum Αγόρασα αυτό το δείγμα, το οποίο μου κράτησε δύο μήνες περίπου, από το www.organicbrands.gr όπου πωλούνται μικρές συσκευασίες/δείγματα της Jurlique. Δεν μου άρεσε καθόλου και δεν πρόσφερε τίποτα στο δέρμα μου. Κατά τη διάρκεια χρήσης του το πρόσωπό μου ήταν πιο λιπαρό. Δε θα το πάρω ξανά.
2. Neal's Yard Remedies - Wild Rose Beauty Balm Ήταν σε ένα σετάκι με διάφορα προϊόντα της εταιρείας. Το συγκεκριμένο balm το χρησιμοποιήσα σε πολύ ξηρά σημεία του σώματος και γύρω από τη μύτη μου στη διάρκεια κρυολογήματος. Πολύ καλό αλλά κρατάει μόλις 3 μήνες μετά το άνοιγμά του επειδή είναι φυσικό προϊόν χωρίς συντηρητικά. Δε νομίζω να το ξαναπάρω γιατί το χρειάζομαι σπάνια.
3. Korres - Μάσκα Ματιών με Αγγούρι Μου άρεσε πολύ αυτή η μάσκα και μου κράτησε πολύ καιρό. Την έχω ήδη αγοράσει ξανά και τη χρησιμοποιώ! 
4. Good Things - Five-Minute Facial Mask Ωραία μάσκα για λιπαρό δέρμα, για βαθύ καθαρισμό. Είχε μεγάλη ποσότητα (100ml) και μου κράτησε καιρό. Δεν θα την πάρω ξανά σύντομα γιατί έχω πολλές άλλες μάσκες να τελειώσω πρώτα.
5. Bioten - Skinnergy Break Free Είμαι πολύ ουδέτερη με αυτή την ενυδατική προσώπου. Μύριζε ωραία, ήταν οικονομική, ενυδάτωνε καλά, είχε λίγη προστασία για τον χειμωνιάτικο ήλιο (SPF 15), αλλά δεν βρήκα ότι έκανε κάτι εξαιρετικό. Δε βοήθησε στη ρύθμιση της λιπαρότητας ή στην αντιμετώπιση της ακμής. Δε νομίζω να την πάρω ξανά.
6. The Body Shop - Vitamin E Face Mist Αγαπημένη τονωτική λοσιόν! Θα ήθελα να την ξαναπάρω σύντομα. Περιμένω πρώτα να τελειώσω αυτές που έχω ήδη. 

Bodycare - Περιποίηση Σώματος


1. Soft & Gentle - Really Pure Deodorant Χάλια αποσμητικό. Δεν κάνει τίποτα πέρα από το δέρμα πιο ξηρό...
2. Soap & Glory - Flake Away Scrub Δε μου άρεσε. Δεν κάνει πολύ καλή απολέπιση και μυρίζει έντονα σαν κολώνια. Δε θα το πάρω ξανά.
3. Burt's Bees - Thoroughly Therapeutic Honey & Grapeseed Oil Hand Cream Πάρα πολύ καλή κρέμα για πολύ ξηρά χέρια! Όταν τελειώσω αυτές που έχω, θα την αναζητήσω!
4. Dust+Cream - Άρωμα Τύπου The Name: No 650 Ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Δε θα το πάρω ξανά.

Haircare - Περιποίηση Μαλλιών


1. The Body Shop - Ginger Anti Dandruff Shampoo Δε μου άρεσε καθόλου. Σε ξηροδερμία/πιτυρίδα δεν κάνει τίποτα. Μέτριο καθάρισμα μαλλιών μετά από δύο χέρια. Όχι, δεν το ξαναπαίρνω.
2. Charles Worthinghton - Strength & Repair, Longer & Stronger Hair Mask Ήταν οκ... Προτιμώ από αυτή την εταιρεία την πορτοκαλί μάσκα για προστασία των βαμμένων μαλλιών.
3. TRESemme - Heat Defence Spray Δεν το ξαναπαίρνω. Δε μου άρεσε. Έκανε τα μαλλιά μου ξηρά και δεν τα προστάτευε από τη θερμότητα.

Makeup - Μακιγιάζ


1. Catrice - All Matt Plus Shine Control Make Up #010 Light Beige Χαίρομαι που το τέλειωσα γιατί είχα αρχίσει να το βαριέμαι λίγο. Ήταν ωραίο make up με ελαφριά προς μέτρια κάλυψη. Πολύ εύκολο στο άπλωμα. Δε σκοπεύω να το αντικαταστήσω σύντομα...
2. Korres - Μανταρίνι Lip Butter SPF 15 #Μωβ Όχι, δε θα πάρω ούτε το ίδιο ούτε άλλο lip balm από Κορρέ. Δεν κάνουν τίποτα στα χείλη μου. Το συγκεκριμένο, όπως και τα επόμενα δύο προϊόντα, τα πετάω αν και δεν έχουν τελειώσει γιατί έχουν αρχίσει και μυρίζουν πολύ δυσάρεστα που είναι σημάδι ότι έχουν χαλάσει.
3. Korres - Volcanic Mineral Twist Eyeshadow #68 Golden Pink Μυρίζει άσχημα και είναι ξηρό, ενώ δεν έχει περάσει η ημερομηνία λήξης του... Όχι, δεν θα το πάρω ξανά. Προτιμώ τα stick eyeshadows από την KIKO.
4. Korres - Volcanic Mineral Twist Eyeshadow #29 Golden Bronze Ισχύουν τα ίδια με την από πάνω απόχρωση.

Εσείς ποια προϊόντα τελειώσατε τελευταία και ποια σκοπεύετε να αγοράσετε ξανά;


2 σχόλια:

  1. Με ξαφνιασες που δεν σου αρεσε το λιπ μπαλμ απο κορρε σε εμενα που εχω ξηρα χειλη κανει πολλη καλη δουλεια 0_O :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να πω; Δεν με άφησε ικανοποιημένη ούτε αυτό ούτε το άλλο στο βαζάκι. Αλλά τα χείλη μου σκάνε χειμώνα και καλοκαίρι. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρω lip balm που να με βοηθά. Επίσης, έχω προσέξει, ότι αυτά που δεν έχουν χρώμα είναι και πιο ενυδατικά για μένα. ;)

      Διαγραφή