Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Empties: Skincare - Haircare - Bodycare

Bodycare

1. NSPA - Golden and Sweet Caramel Fudge Αφρόλουτρο: Ωραίο, ζεστό άρωμα καραμέλας που το χρησιμοποίησα την περίοδο των γιορτών κυρίως! Ίσως το πάρω ξανά τον Δεκέμβριο ή κάποιο άλλο αφρόλουτρο με άρωμα καραμέλα.
2. Cafe de Bain - Sweet Vanilla Madeleine Indulgent Bath Crème Αφρόλουτρο: Ενυδατικό αφρόλουτρο που άφηνε απαλό το δέρμα μου. Ωστόσο, η μυρωδιά του δεν ήταν όσο έντονη θα ήθελα στη διάρκεια του ντουζ και δε θα ξαναπάρω το συγκεκριμένο άρωμα.
3. Dolly's Mixtures - Strawberry Daquiry Αφρόλουτρο: Ενώ στο μπουκάλι μύριζε υπέροχα, στο μπάνιο δεν μύριζε σχεδόν καθόλου και έτσι το χρησιμοποίησα σαν σαπούνι χεριών... Δε θα το πάρω ξανά.
4. Imperial Leather - Comforting Marshmallow Αφρόλουτρο: Τέλειο! Αγαπημένο! Το έχω πάρει ήδη ξανά!
5. Dove - Purely Pampering Nourishing Body Wash Coconut Milk with Jasmine Petals Αφρόλουτρο: Δε μου άρεσε καθόλου γιατί δε μπορούσα να το ξεβγάλω εύκολα. Ένιωθα ότι άφηνε ένα φιλμ στο δέρμα μου που δεν μου άρεσε καθόλου. Το άρωμά του συμπαθητικό. Σαπούνι μου μύριζε, ούτε γιασεμί ούτε καρύδα.
6. Mastic Spa - Cocoa Hamamelis Cream Κρέμα Σώματος: Δεν μου άρεσε το συγκεκριμένο body butter. Έκανε γρομπαλάκια όταν το άπλωνα στο δέρμα μου και σύντομα βαρέθηκα το άρωμα του χαμομηλιού. Δε θα ξαναπάρω το συγκεκριμένο. Έχω δοκιμάσει αυτό με την βανίλια που μου άρεσε πάρα πολύ!
7. The Body Shop - Moringa Body Butter: Τελικά, εγώ και τα body butters του The Body Shop δεν ταιριάζουμε. Δεν απορροφώνται από το δέρμα μου κι αυτό με ενοχλεί! Αναγνωρίζω ότι μυρίζουν πολύ ωραία και είναι σούπερ ενυδατικά αλλά προτιμώ άλλα body butters.
8. Nip + Fab - Tummy Fix: Αυτό το προϊόν δεν το τέλειωσα. Έληξε όμως και το πετάω. Δεν το χρησιμοποίησα αρκετά συστηματικά για να έχω κάποια άποψη και δεν το συνδύασα με δίαιτα και άσκηση για να δω αποτελέσματα. 
9. Sanctuary Spa - Gentle Body Scrub (travel size): Μύριζε πάρα πολύ ωραία, ήταν λεπτόκοκκο και ιδανικό για καθημερινή χρήση! Δε ξέρω όμως αν θα το πάρω ξανά γιατί έχω δοκιμάσει άλλα scrubs που μου αρέσουν ακόμη περισσότερο!


Haircare

1. Aussie - Miracle Shine Shampoo: Είναι από τα αγαπημένα μου σαμπουάν! Μυρίζει εξαιρετικά, αφήνει τα μαλλιά μου απαλά και καθαρά! Θα ήθελα να το πάρω ξανά στο μέλλον!
2. Aussie - 3 minute Miracle Colour Mate: Είναι από τις καλύτερες μάσκες μαλλιών που έχω δοκιμάσει. Μοσχοβολάει και ενυδατώνει τις άκρες των μαλλιών μου χωρίς να τις βαραίνει. Θα την πάρω ξανά στο μέλλον!
3. OGX - Coconut Milk Shampoo: Αρχικά βοήθησε τα μαλλιά μου που λόγω κρύου είχα γίνει ξηρά και άγρια. Μετά όμως μου προκάλεσε ξηροδερμία και μου προκαλούσε αυξημένη λιπαρότητα στις ρίζες. Προς το τέλος έγινε πολύ πηχτό ως προς την σύστασή του. Δεν μου άρεσε παρόλο που μύριζε τέλεια καρύδα! Δε θα το αγοράσω ξανά.
4. Tresemme - Colour Revitalise Vibrance Protection Shampoo (travel size): Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό το σαμπουάν. Ευτυχώς ήταν απλά travel size... Δεν έκανε τίποτα καλό στα μαλλιά μου και δεν μου άρεσε η μυρωδιά του. Δε θα το πάρω ξανά για κανένα λόγο.
5. Pantene Pro-V - Instant Strenghth & Shine Spray (Colour Therapy): Ωραίο σπρέι για να ξεμπερδεύω τα μαλλιά μου. Άμα το πετύχω ξανά σε καμιά προσφορά θα το πάρω πάλι μάλλον!
6. Batiste - Ξηρό σαμπουάν στο άρωμα Blush: Μου αρέσουν τα ξηρά σαμπουάν της εταιρείας Batiste, απλά δεν μου άρεσε το συγκεκριμένο άρωμα. Το αγαπημένο μου είναι το tropical, το οποίο το έχω ήδη πάρει πάλι και δε νομίζω να το αλλάξω ξανά!
7. Dr. Organic - Moroccan Argan Oil Shampoo: Ακόμη ένα σαμπουάν που δεν πρόσφερε τίποτα το ιδιαίτερο στα μαλλιά μου. Η μυρωδιά του δεν μου άρεσε καθόλου. Ήταν κάπως ανατολίτικη και βαριά για τα γούστα μου. Δεν σκοπεύω να το πάρω ξανά.
8. Pantene Pro-V - Oil Replacement Hammam Μάσκα Μαλλιών: Ήταν μια οκ μάσκα, δεν είδα κάποια ιδιαίτερη διαφορά στα μαλλιά μου. Δεν μου άρεσε η μυρωδιά της. Δε θα την αναζητήσω ξανά.
9. Boots - Kids Watermelon Detangling Spray: Χάλια αυτό το σπρέυ ξεμπλέγματος μαλλιών. Δεν βοηθούσε καθόλου να ξεμπερδέψω τα μαλλιά μου και ενώ μέσα στο μπουκάλι μύριζε αρκετά ευχάριστα καρπούζι, στα μαλλιά δεν μύριζε καθόλου όμορφα. Χρησιμοποίησα περίπου το 1/3 του προϊόντος. Δεν άντεξα για παραπάνω...
10. Charles Worthinghton - Strength Repair Heat Defence Spray (travel size): Αρκετά καλό προστατευτικό μαλλιών από τη θερμότητα και ίσως στο μέλλον, όταν τελειώσω με αυτά που έχω στο απόθεμά μου, να το πάρω ξανά σε μεγάλο μέγεθος.


Skincare

1. Simple - Micellar Water: Αυτό το micellar νερό ήταν εντάξει για το πρόσωπο (αλλά ήθελε αρκετή ποσότητα και βαμβάκια για να το ξεβάψει), αλλά στα μάτια με ερέθισε και δεν αφαιρούσε εύκολα την μη αδιάβροχη μάσκαρά μου. Δε θα το προτιμήσω ξανά!
2. Apivita - Αφρός Καθαρισμού για Πρόσωπο & Μάτια με ελιά και λεβάντα: Αγαπημένο προϊόν! Το έχω πάρει ήδη ξανά για 3η ή 4η φορά!
3. Simple - Refreshing Facial Wash Gel (travel size): Δεν μου άρεσε αυτό το καθαριστικό. Δεν έκανε αφρό και δεν καθάριζε τέλεια το δέρμα μου. Έπαιρνε πολύ ώρα για να το ξεβγάλω. Στα θετικά δεν ένιωθα το δέρμα μου να με τραβάει μετά τη χρήση του και δεν μου προκάλεσε κάποιον ερεθισμό. Δε θα το αγοράσω ξανά.
4. The Body Shop - Vitamin C Energizing Face Spritz: Δεν μου άρεσε καθόλου το άρωμα πορτοκαλιού που είχε και δεν είδα να προσφέρει κάτι παραπάνω στην επιδερμίδα μου. Προτιμώ το απλό ροδόνερο ή το σπρέυ με Βιταμίνη Ε από το The Body Shop που χρησιμοποιώ αυτόν τον καιρό!
5. Neal's Yard - White Tea Facial Mist (travel size): Πάρα πολύ ωραία τονωτική λοσιόν!!! Μύριζε ελαφρά βότανα και άφηνε το δέρμα απαλό, ενυδατωμένο και καθαρό. Θα ήθελα να την πάρω ξανά στο μέλλον!
6. Jurlique - Purely White Skin Brightening Mist (travel size): Δεν υπάρχει περίπτωση να το πάρω ποτέ σε full size!! Όταν δείτε την τιμή του... θα καταλάβετε... Δεν είδα καμιά συγκλονιστική διαφορά στο δέρμα μου ειδικά με κοκκινίλες... Ήταν ωραίο προϊόν, μύριζε όμορφα, άφηνε το δέρμα μου απαλό και ενυδατωμένο αλλά είναι πολύ ακριβό και δεν κάνει θαύματα! Τουλάχιστον, όχι σε 2-3 βδομάδες που το χρησιμοποιούσα!
7. Origins - Modern Friction (απολεπιστικό προσώπου) (travel size): Είναι ίσως το καλύτερο απολεπιστικό προϊόν για το πρόσωπο που έχω χρησιμοποιήσει ως τώρα!!! Κάνει τέλεια απολέπιση, αφήνει το δέρμα πεντακάθαρο και ενυδατωμένο!!! Ξεβγάζεται αρκετά εύκολα!!! Θέλω πάρα πάρα πολύ το full size αλλά είναι αρκετά ακριβό... Ίσως μου το κάνω δώρο στη γιορτή ή στα γενέθλιά μου!
8. Korres - Μάσκα με Καρπούζι: Πολύ ωραία μάσκα, ειδικά το καλοκαίρι. Είναι δροσιστική και αφήνει το δέρμα απαλό και φρέσκο! Θα την πάρω στο μέλλον ξανά!


Αυτά ήταν τα προϊόντα που τέλειωσα μέσα στο τελευταίο διάστημα! Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω; Αν ναι, ποια είναι η γνώμη σας; Ποιο αγαπημένο σας προϊόν τελειώσατε τελευταία και θέλετε να το αγοράσετε ξανά;



2 σχόλια:

  1. πο πο παρα πολλα προϊόντα!!! :-) θελω να δοκιμασω προϊόντα aussi. Αν τα πετυχω σε εκπτωση θα τα παρω! εχω ακουσει παρα πολύ καλα λογια από οποια τα χρησιμοποιησε!!φιλιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, είναι πολύ ωραία. Αξίζει να δοκιμάσεις αν τα βρεις σε προσφορά αλλιώς είναι ακριβούτσικα. :) Φιλάκια!

      Διαγραφή