Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Essence - Make me brow Eyebrow Gel Mascara

Όνομα: Essence - Make me brow Eyebrow Gel Mascara #02 browny brows
Τιμή: 2.59 ευρώ
Ποσότητα: 3.8ml
Επίσημη Ιστοσελίδα: Πατήστε εδώ.
Τι υπόσχεται; Υπόσχεται ότι είναι ένα 3 σε 1 προϊόν που δίνει πυκνότητα, σχήμα και χρώμα στα φρύδια. Περιέχει μικροΐνες που βοηθάνε στο να γεμίσουν τα κενά του φρυδιού.
Η άποψή μου: Ένα πολύ οικονομικό προϊόν για τα φρύδια που δυστυχώς κυκλοφορεί μόνο σε δύο αποχρώσεις. Πήρα την πιο σκούρα απόχρωση (02), γιατί τα φρύδια μου είναι σκούρα καστανά, αλλά ήταν πολύ πιο σκούρα από το φυσικό μου χρώμα και με αγρίευε πολύ. Το μικρούλι βουρτσάκι είναι πολύ βολικό για τα φρύδια, αλλά φορτώνει πολύ προϊόν, οπότε θέλει λίγη προσοχή. Τα φρύδια μένουν στη θέση τους, χωρίς όμως να κοκαλώνουν. Αν υπήρχε απόχρωση που να μου ταιριάζει, νομίζω θα μου άρεσε πολύ περισσότερο!
Συμπέρασμα: Είναι μια καλή μάσκαρα για τα φρύδια αρκεί να σας ταιριάξει μια από τις δύο αποχρώσεις.
Θα το ξαναγόραζα: Όχι.
Συστατικά: AQUA (WATER), ALCOHOL DENAT., VP/VA COPOLYMER, GLYCERIN, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, BUTYLENE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, NYLON-6, DISODIUM EDTA, GALACTOARABINAN, TROPOLONE, SODIUM HYDROXIDE, MICA, SILICA, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).
Βαθμός: 5/10



*Μην ξεχάσετε να λάβετε μέρος στον Χριστουγεννιάτικο Διαγωνισμό εδώ.*

2 σχόλια:

  1. Εγώ έχω την πιο ανοιχτή απόχρωση, αν και έχω καστανά φρύδια και δεν μου ανοίγει πολύ το χρώμα για να φαίνεται άσχημο. Δοκίμασέ την, μπορεί να σε βολέψει!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α πολύ ενδιαφέρον! Τότε θα το δοκιμάσω μάλλον στην πιο ανοιχτή απόχρωση! Σε ευχαριστώ πολύ!!!

      Διαγραφή