Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Empties: Skincare - Haircare - Makeup

Ας δούμε ποια προϊόντα τελείωσα το τελευταίο διάστημα 
μαζί με λίγα λόγια για το καθένα!

Προϊόντα για το σώμα


1. Dr. Organic - Rose Otto Deodorant (roll-on): Δε θα το ξαναπάρω. Μυρίζει πολύ όμορφα στην αρχή, φρέσκο τριαντάφυλλο, αλλά σε μένα δεν έκανε καθόλου δουλειά ούτε χειμώνα, ούτε καλοκαίρι.
2. Superdrug - Vitamin E Spray-on Body Lotion: Γρήγορη ενυδάτωση! Πολύ μου αρέσουν αυτές οι νέες ενυδατικές λοσιόν σώματος σε μορφή σπρέι! Θα την ξαναπάρω στο μέλλον αν τύχει και την ξαναβρώ.
3. I love... - Mango & Papaya Shower Gel: Καλοκαιρινή, φρουτένια, έντονη μυρωδιά! Τέλειο για το πρωινό ντουζ! Προς το τέλος το βαρέθηκα για να είμαι ειλικρινής γιατί είναι και τεράστια η συσκευασία των 500ml και δεν τελείωνε! Δεν είμαι σίγουρη αν θα το ξαναπάρω...
4. Boderm - Boskin Body Lotion: Κλασσική αγαπημένη λοσιόν που την χρησιμοποιώ στα πόδια μόνο λόγω ευαισθησίας. Σίγουρα θα την ξαναπάρω!
5. Sostar - Σαπούνι με γάλα γαϊδούρας: Πολύ ωραίο και ενυδατικό σαπουνάκι. Μοσχοβολάει σαπούνι και καθαριότητα! Πιθανότατα στο μέλλον να το αγοράσω ξανά.
6. Bionsen - Stick Deodorant: Ακόμη ένα αποσμητικό που δεν κάνει τίποτα απολύτως... Δε θα το ξαναπάρω.

Προϊόντα για τα μαλλιά


1. Organic World Caffeine Power Energising And Stimulating Shampoo: Πολύ ωραίο σαμπουάν! Καθάριζε σε βάθος τα μαλλιά χωρίς να τα κάνει ξηρά. Μου κράτησε πολύ καιρό γιατί ήθελε λίγη ποσότητα. Κάνει πλούσιο αφρό. Αν το βρω ξανά σε προσφορά, θα το ξαναπάρω!
2. Tresemme - Colour Revitalise Vibrance Protection Conditioner: Δεν μου άρεσε ούτε η μυρωδιά ούτε η απόδοση αυτής της κρέμα μαλλιών. Ευτυχώς το δοκίμασα σε travel size... Δε θα το αγοράσω ξανά.
3. Vo5 - Smoothly does it/Styling spray: Μου κράτησε πάρα πάρα πολύ καιρό. Αρκετά καλό (όχι όμως εξαιρετικό) στην προστασία των μαλλιών από την θερμότητα και πολύ οικονομικό. Το βαρέθηκα όμως οπότε δε σκοπεύω να το πάρω ξανά σύντομα..
4. Schwarzkopf - Supersoft Girls Detangling Spray: Μυρίζει φρουτένια αλλά δε με βοήθησε και πολύ στο ξέμπλεγμα των μαλλιών μου. Δε θα το ξαναπάρω.
5. L'oreal Paris - Elvive Extraordinary Oil Summer Saviour Mask: Δε μου άρεσε καθόλου το άρωμα αυτής της μάσκας. Με ενοχλούσε κάθε φορά που την χρησιμοποιούσα. Δεν είδα δραματική διαφορά στα μαλλιά μου. Δεν θα την αγοράσω ξανά.
6. Charles Worthington - Volume Bounce Shampoo: Ήταν οκ, όχι κάτι φοβερό... Δε νομίζω να πάρω το full size.
7. Charles Worthington - Volume Bounce Conditioner: Ισχύουν τα ίδια με το σαμπουάν...

Προϊόντα περιποίησης προσώπου


1. Good things beauty - Manuka Face Mask: Ωραία μάσκα! Καθάριζε το δέρμα και το άφηνε απαλό! Δεν είδα καμιά φοβερή λάμψη βέβαια. Ίσως στο μέλλον την πάρω ξανά αλλά προς το παρόν έχω μεγάλο στοκ από μάσκες προσώπου...
2.Cera di Cupra - Σέρουμ ματιών: Ωραίος και οικονομικός (στα Oggi) ορός για την περιοχή κάτω από τα μάτια. Ήταν η δεύτερη φορά που τον πήρα και στο μέλλον θα τον ξαναπάρω.
3.Sampar - Skin Quenching Mist: Ενυδατικό σπρέι για το πρόσωπο. Μου άρεσε πολύ ως προς τις ιδιότητές του απλά δεν τρελαίνομαι για το άρωμά του (φυτικό/βότανα). Αν το πετύχω σε καμιά καλή προσφορά θα το πάρω ξανά αλλά σε κανονική τιμή δε νομίζω!
4. Dr Organic - Rose Otto Eye Serum: Αρκετά καλό προϊόν. Ενυδατώνει ωραία την περιοχή κάτω από τα μάτια αλλά δεν είδα διαφορά στους μαύρους κύκλους. Προτιμώ τον ορό από Cera di Cupra. Τον συγκεκριμένο δε θα τον αγοράσω ξανά.
5. Superdrug - Clearly Youthful Booster Serum: Αρκετά καλό σέρουμ. Όσο ενυδατικό χρειάζεται να είναι για το λιπαρό μου δέρμα. Όμως, τον συνήθισα γρήγορα και προς το τέλος δεν έκανε το ίδιο καλή δουλειά... Δεν είμαι σίγουρη αν θα τον αγοράσω ξανά...

Προϊόντα ντεμακιγιάζ & μακιγιάζ 


1. Garnier - Micellar Cleansing Water: Το αγαπημένο μου micellar νεράκι μέχρι στιγμής. Το έχω πάρει πολλές φορές. Νομίζω όμως, ήρθε η ώρα να δοκιμάσω και άλλα. Αν δεν βρω κάτι καλύτερο θα επανέλθω σε αυτό όμως!
2. Lancôme - Hypnôse Drama Mascara #black: Καλή μάσκαρα (δίνει μήκος, καμπύλη, όγκο μετά από τουλάχιστον δύο στρώσεις, δεν κολλάει τις βλεφαρίδες, δεν μουτζουρώνει ούτε αφήνει κομματάκια, ξεβάφεται εύκολα). Στα αρνητικά της είναι ότι το δείγμα μου ξεράθηκε πολύ γρήγορα (σε ένα μήνα περίπου) και από τη στιγμή που άρχισε να γίνεται ξηρό είδα και μερικά κομματάκια μετά από κάποιες ώρες. Τέλος, είναι πανάκριβη στο πλήρες μέγεθός της και δεν σκοπεύω να δώσω τόσα χρήματα για μάσκαρα.
3. Benefit - They're Real Mascara #black: Δεν είναι κακή αλλά δεν είναι η αγαπημένη μου. Μεγάλος μπελάς το ξέβαμμα με αυτή τη μάσκαρα. Θα βρείτε αναλυτική κριτική εδώ.

Εσείς ποια προϊόντα τελειώσατε τελευταία και πως σας φάνηκαν; 
Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω; 
Αν ναι, ποια είναι η γνώμη σας;


9 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο το post!! Εγώ πέρσυ στις χειμερινές εκπτώσεις είχα πάρει την Hypnose Doll Eyes της Lancome. Είναι όντως ακριβές και η Drama και αυτή αλλά για μένα άξιζε πολύ! Αυτό τον μήνα μου τελείωσε, δεν ξεράθηκε, ούτε μουτζούρωνε! Θέλω πολύ να δοκιμάσω την Roller Lash της Benefit, την οποία θα πάρω αρχικά σε μικρό μέγεθος που υπάρχει στα Sephora! Αν όμως δεν μου κάνει, νομίζω θα ξαναγυρίσω στην Doll Eyes.
    p.s. To Organic World Caffeine Power Energising And Stimulating Shampoo πολύ το ζηλεύω, κρίμα που δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Και για το Garnier - Micellar Cleansing Water, νομίζεις πως ειναι καλύτερο απο το Bioderma? Δεν το έχω δοκιμάσει, κυρίως γιατί από τότε που βρήκα το Bioderma, δεν ξαναπήρα τίποτα άλλο. :P Φιλια, xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την μάσκαρα της Lancome μπορεί να φταίει ότι ήταν δείγμα από περιοδικό. ;) Ναι, δοκίμασε την Roller Lash και πες μου εντυπώσεις. Εμένα μου άρεσε πολύ! Το Bioderma σε μένα δεν έκατσε καθόλου καλά! Με έτσουζε στα μάτια και το δέρμα μου με τραβούσε... Της Garnier δε με έχει ενοχλήσει καθόλου! Τώρα πήρα να δοκιμάσω και το νέο micellar από Garnier που βγήκε για μεικτά-λιπαρά δέρματα!!!

      Διαγραφή
  2. πολυ ωραιο και αναλυτικο post. το νερακι της garnier το χρησιμοποιω τωρα κ μου τελειωνει, τελεια τιμή αλλα με τσουζει στα ματια. της bioderma μ αρεσε περισσοτερο, δεν με ετσουζε. απο μασκαρα εχω δοκιμασει απο περιδικο την real. μ αρεσε αλλα πολυ δυσκολα βγαινει οντως. θελω να δοκιμασω την roller και της lancome που ειπες παραπανω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Χαίρομαι που σου άρεσε! :)

      Διαγραφή
  3. Ίσως να φταίνε τα δείγματα ναι, δεν ειναι πάντα ό,τι δίνουν .."φρέσκο". Όσο για τα Micellar νεράκια, όντως είναι διαφορετικά από άτομο σε άτομο. Για την μάσκαρα θα σου πω ναι, είμαι και λίγο στο ψάξιμο πριν παρω μια, κυρίως διότι συνήθως εχω ένα από κάθε είδους καλλυντικό και γι΄αυτό θέλω να ξέρω πως ότι πάρω θα μου αρέσει πολύ! :P Αν έχεις να μου προτείνεις και εσύ κάποια άλλη να δοκιμάσω πες μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια πολύ αγαπημένη μου μάσκαρα είναι από την MAC η Opulash Mascara Volume! Την έχω πάρει περισσότερες φορές από οποιαδήποτε άλλη! ;)

      Διαγραφή
  4. Πάρα πολύ ωραίο το post σου! Το αφρόλουτρο I Love... θέλω πολύ να το δοκιμάσω! Το δείγμα από την μάσκαρα της Benefit το έχω κι εγώ αλλά ακόμη δεν τη δοκίμασα. Τόσο δύσκολα ξεβάφετε... ποπο θα μείνω χωρίς βλεφαρίδες μου φαίνεται χαχαχα.
    Το blog σου είναι υπέροχο by the way και έχεις βραβειάκι από μένα!!!
    Δες το εδώ!

    http://aurelieswonderland.blogspot.gr/2015/10/liebster-award-vol2.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου!!! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και το βραβείο!!! :)

      Για την they're real από benefit δοκίμασε ένα προϊόν ντεμακιγιάζ για αδιάβροχο μακιγιάζ. Βρέξε έναν δίσκο ντεμακιγιάζ και κράτησέ τον απαλά πάνω στις βλεφαρίδες για μισό λεπτό. Θα βοηθήσει σημαντικά! ;)

      Διαγραφή
    2. Ιδού οι απαντήσεις μου: http://theweeklybeautynews.blogspot.co.uk/2015/11/liebster-award.html
      Και πάλι σε ευχαριστώ πάρα πολύ!

      Διαγραφή