Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

MAC - Prep+Prime Highlighter

Όνομα: MAC - Prep+Prime Highlighter #radiant rose
Τιμή: 22.00 ευρώ
Ποσότητα: 3.6g
Επίσημη Ιστοσελίδα: Πατήστε εδώ.
Τι υπόσχεται; Ένα highlighter σε μορφή στυλό που φέρνει ένα απαλό, ημι-διάφανο χρώμα στο δέρμα. Με την ακριβή εφαρμογή του, προσθέτει φωτεινότητα ακριβώς εκεί που θέλετε. Απλώνεται εύκολα και ομοιόμορφα. Χρησιμοποιείται πάνω από το makeup για να δώσει φως, για φρεσκάρισμα ή κάτω από το μακιγιάζ για να φωτίσει ή ως primer (για να προετοιμάσει το δέρμα για τα επόμενα προϊόντα).
Η άποψή μου: Η σύνθεση αυτού του προϊόντος είναι πολύ ελαφριά και ενυδατική. Είδα σε videos στο youtube να το χρησιμοποιούν σαν concealer και με αυτό το σκοπό το πήρα κι εγώ. Ωστόσο, προς μεγάλη μου απογοήτευση ανακάλυψα ότι είναι εντελώς ακατάλληλο για τη χρήση που το προόριζα, να καλύψει δηλαδή τους μαύρους κύκλους μου κάτω από τα μάτια. Δεν είχε καμία διορθωτική δράση ούτε και μου πρόσφερε κάποια κάλυψη. Φωτίζει λίγο την περιοχή κάτω από τα μάτια αλλά, παράλληλα την κάνει και να γκριζάρει. Επίσης, μαζεύει γρήγορα και καθόλου κολακευτικά στις γραμμές έκφρασης. Προσπάθησα να το χρησιμοποιήσω συνδυαστικά με άλλα concealers αλλά δεν συνεργάστηκε καλά. Επιπλέον, δοκίμασα να το χρησιμοποιήσω ως highlighter αλλά δεν έδωσε κάποιο επιπλέον φως ή λάμψη. Αν έχετε να προτείνετε καμιά εναλλακτική χρήση γράψτε μου σας παρακαλώ στα σχόλια.
Συμπέρασμα: Δεν ενθουσιάστηκα καθόλου με το συγκεκριμένο προϊόν και δεν σκοπεύω να το αγοράσω ξανά. 
Θα το ξαναγόραζα: Όχι!
Συστατικά: Water\Aqua\Eau, Cyclopentasiloxane, Polydecene,  Butylene Glycol, Sodium Chlorite,  PEG 10 Dimethicone, BIS-PEG/PPG-14/14 Dimethicone, Hexylen Glycol, Diglycerin, Polyglyceril -4 Isostearate, Cetyl PEG/PPG -10/1 Dimethicone, Nylon -12, Hexyl Laurate, Alumina, Triethoxycarpylylsilane, Polysilicone -11, Silica,  Laureth -7, Disodium Edta, Phenoxyethanol, Potasium Sorbate [+/- Mica, Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Titanium Dioxide (Ci 77891)], Bismuth Oxychloride (CI 77163), Blue I Lake, Carmine, Chromium Hydroxide Green, Chromium Hydroxide Greens, Ferric Ferrocyanide, Ultramarines, Yellow 5, Yellow 5 Lake (Πιο αναλυτικά εδώ).
Βαθμός: 1/10




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου