Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Catrice - Better than false lashes mascara #waterproof #black

Όνομα: Catrice - Better than false lashes mascara #waterproof #black
Τιμή: 5.49 ευρώ
Ποσότητα: 0.41oz
Επίσημη Ιστοσελίδα: Πατήστε εδώ.
Τι υπόσχεται; Προσφέρει δραματικό όγκο, αισθησιακό μήκος και μεγάλη καμπύλη. Είναι καλύτερη και από ψεύτικες βλεφαρίδες.
Η άποψή μου: Είμαι εξαιρετικά απογοητευμένη από αυτή τη μάσκαρα. Είναι από τις χειρότερες που έχω δοκιμάσει. Δεν μου έδωσε ούτε όγκο, ούτε μήκος, ούτε καμπύλη, ούτε έντονο μαύρο χρώμα. Όχι μόνο δεν ήταν αδιάβροχη αλλά λίγη ώρα μετά την εφαρμογή είχε μουτζουρώσει κάτω από τα μάτια και έτσι συνέχισε σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον, μου έκανε και μαύρα κομματάκια. Αφού πέρασα μία μέρα σαν πάντα/ρακούν, στο τέλος ήταν και δύσκολη να βγει παρά τη χρήση διφασικής λοσιόν ντεμακιγιάζ για αδιάβροχη μάσκαρα... Ήταν πάρα πολύ ξηρή από την πρώτη κιόλας χρήση. Καιρό είχα να πέσω σε τόσο κακή από κάθε άποψη μάσκαρα. Δεν είναι και τόσο οικονομική όσο π.χ. της Essence! Είναι η δεύτερη φορά που δοκίμασα μάσκαρα από την Catrice και απογοητεύομαι. Αν δεν έχετε να μου προτείνετε κάποια συγκεκριμένη που να σας έχει ενθουσιάσει, δε νομίζω να ξαναπάρω μάσκαρα από αυτή την εταιρεία. Τι να πω; Να έτυχα σε ελαττωματικό ή χαλασμένο προϊόν; Ίσως. Δεν είμαι όμως, πρόθυμη να το ρισκάρω ξανά. Ήταν πάντως σφραγισμένη με αυτοκόλλητο όταν την πήρα και την άνοιξα και δεν έμοιαζε καθόλου ανοιγμένη (κάτι που δυστυχώς συμβαίνει συχνά σε διάφορα φυσικά καταστήματα...).
Συμπέρασμα: Κακή, κακή μάσκαρα!!!! Δεν κάνει τίποτα! Επιπλέον, μουτζουρώνει, αφήνει κομματάκια και βγαίνει δύσκολα στο ντεμακιγιάζ.
Θα το ξαναγόραζα: Όχι!!!!
Συστατικά: ISODODECANE, CERA ALBA (BEESWAX), AQUA (WATER), NYLON-12, CANDELILLA (EUPHORBIA CERIFERA) WAX, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, VP /HEXADECENE COPOLYMER, CARNAUBA (COPERNICIA CERIFERA CERA) WAX, PROPYLENE GLYCOL, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, BISABOLOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POTASSIUM HYDROXIDE, POTASSIUM SORBATE, PHENOXYETHANOL, CI 77499 (IRON OXIDES).
Βαθμός: 0/10



5 σχόλια:

  1. καλα μιλάμε δεν μπορώ να συμφωνησω περισσότερο μαζι σου......τα 5 πιο πεταμένα ευρω της ζωης μας :/ μεγαλη πατατα! εγω την πεταξα μετα απο 3χρησεις γτ με μπουχτισε. τελειο το μπλογκ σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα μιλάμε δεν μπορώ να συμφωνησω περισσότερο μαζι σου......τα 5 πιο πεταμένα ευρω της ζωης μας :/ μεγαλη πατατα! εγω την πεταξα μετα απο 3χρησεις γτ με μπουχτισε. τελειο το μπλογκ σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ πολύ χάλια μάσκαρα! Κρίμα! :(
      Ευχαριστώ! Χαίρομαι που σου αρέσει! :)

      Διαγραφή
  3. την εχω δοκιμασει κ εγω και δεν εμεινα ευχαριστημενη! απο πολυ οικονομικες μασκαρα μονο essence!!! τωρα η αγαπημενη μ αυτον τον καιρο ειναι απο MD professional! κοστιζει 10ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς και από Essence όσες έχω δοκιμάσει δεν μου έχουν αρέσει... Ποια είναι η αγαπημένη σου από Essence;

      Διαγραφή