Σάββατο, 1 Αυγούστου 2015

Αγαπημένα Προϊόντα Ιουλίου 2015

Καλό μήνα και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού εύχομαι!
Πάμε να δούμε τα πέντε προϊόντα που ξεχώρισα και αγάπησα περισσότερο μέσα στον μήνα Ιούλιο!

Είναι το καλύτερο scrub για πολύ έντονη απολέπιση σώματος που έχω δοκιμάσει! Προετοιμάζει άψογα το δέρμα για αποτρίχωση ή/και αυτομαύρισμα. Διώχνει τα νεκρά κύτταρα και είναι εξαιρετικά αποδοτικό με μικρή σχετικά ποσότητα. Δεν αφήνει καμία αίσθηση λιπαρότητας στο δέρμα. Δε θα το σύστηνα σε άτομα με ευαίσθητο δέρμα.


Αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας που διαρκεί σε όλη τη διάρκεια του ντουζ και μετά από αυτό! Ό,τι πρέπει για τις μέρες με πολλή ζέστη και καύσωνα.


Μου αρέσει πολύ να τη χρησιμοποιώ στις κάτω βλεφαρίδες για να προσθέσω διακριτικά λίγο χρώμα στο καλοκαιρινό μου μακιγιάζ. Φαίνεται κυρίως στο φως του ήλιου και παρά τη ζέστη δε μουτζουρώθηκα ούτε και έφυγαν κομματάκια στη διάρκεια της μέρας.


Παλιό αγαπημένο, ξαναβγήκε και φέτος από το συρτάρι γιατί έχει χρώμα άκρως καλοκαιρινό, είναι ενυδατικό και γυαλιστερό και έχει σχετικά καλή διάρκεια!


Μου το έκανε πρόσφατα δώρο μία φίλη μου και το έχω λατρέψει! Είναι κάτι διαφορετικό από την κλασσική μυρωδιά της καρύδας που φοράω κάθε καλοκαίρι! Η διάρκειά του είναι μέτρια αλλά μου αρέσει πολύ οπότε δεν με πειράζει! Tip: Το ψεκάζω στα ρούχα μου για να κρατάει περισσότερο! ;)


Ποια είναι τα δικά σας αγαπημένα προϊόντα για τον μήνα που πέρασε; Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω; Αν ναι, πως σας φάνηκε;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου