Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Αγαπημένα προϊόντα Ιουνίου 2015

Την συγκεκριμένη πούδρα την έχω αρκετό καιρό και την κρατούσα να τη χρησιμοποιώ σε καλές περιστάσεις. Κατέληξα όμως, πως θέλω να ευχαριστιέμαι τα καλλυντικά μου και τα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης χωρίς να πρέπει να συντρέχουν εξαιρετικοί λόγοι. Δίνει ένα φυσικό αποτέλεσμα, δεν είναι βαριά και είναι ιδανική για σετάρισμα (review εδώ). Κοντεύω μάλιστα να την τελειώσω! 

Είναι το πιο πρόσφατο απόκτημά μου με Back to MAC (στην Αγγλία δίνουν ακόμη κραγιόν όταν επιστρέφεις 6 άδειες συσκευασίες MAC). Είναι ένα απαλό ροζ-κοραλί, ό,τι πρέπει για άνοιξη και καλοκαίρι!

Τον προηγούμενο μήνα (εδώ) αναφέρθηκα στη σκιά με το νούμερο 25... Από τότε απέκτησα άλλα δύο υπέροχα χρώματα ένα μπρονζέ και ένα ροζ-μωβ που τα ευχαριστήθηκα πολύ μέσα στον Ιούνιο και σίγουρα θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ.

Ένα πολύ ωραίο κοραλί χρώμα που δυστυχώς είναι περιορισμένης έκδοσης (πολύ όμορφη και η συσκευασία του). Γενικά η ΚΙΚΟ βγάζει συνέχεια νέες συλλογές και είναι πολύ ωραία τα ρουζ της!

Την βρήκα τυχαία στα ΤΚ Maxx (Αγγλία, σαν outlet) και ενώ δεν περίμενα πολλά, έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη!!! Πολύ καλή ενυδατική κρέμα ματιών που έχει βοηθήσει, ως ένα βαθμό, με λεπτές γραμμές και μαύρους κύκλους. Με μια μικρή έρευνα στο ίντερνετ, βλέπω ότι είναι αρκετά δυσεύρετη όμως. Αν έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή κρέμα που να βοηθάει με τους μαύρους κύκλους, αφήστε ένα σχόλιο από κάτω παρακαλώ!


Αυτά ήταν τα αγαπημένα μου προϊόντα για τον μήνα Ιούνιο. Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Ποια ήταν τα δικά σας αγαπημένα;



3 σχόλια:

  1. πολύ ωραίο ποστ! εγώ σαν κρέμα θα σου πρότεινα αυτή της Gerovital είναι εξαιρετική! είσαι πολύ τυχερή που έχεις τη δυνατότητα να αγοράζεις ΚΙΚΟ και διάφορες άλλες μαρκες που δε μπορούμε να βρούμε στην Ελλάδα!
    Φιλάκια Νικολέτα από beautydrifts.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Νικολέτα! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Έγινα μέλος στο όμορφο blog σου! H ΚΙΚΟ. αν δεν κάνω λάθος, έχει αποστολή στην Ελλάδα από το e-shop της. :)

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ πολύ για την κρέμα που μου πρότεινες. Θα την τσεκάρω!

      Διαγραφή