Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Neutrogena - Visibly Clear Pink Grapefruit Facial Wash

Όνομα: Neutrogena - Visibly Clear Pink Grapefruit Facial Wash
Τιμή: 6.83 ευρώ
Ποσότητα: 200ml
Επίσημη Ιστοσελίδα: Πατήστε εδώ.
Τι υπόσχεται; Είναι ένα καθαριστικό προσώπου κατάλληλο για καθημερινή χρήση που αφήνει το δέρμα φρέσκο και υγιές. Η φόρμουλά του προσφέρει βαθύ καθαρισμό και αντιμετωπίζει σπυράκια και μαύρα στίγματα. Η σύνθεσή του σε μορφή τζελ καθαρίζει το δέρμα χωρίς να το αφήνει υπερβολικά ξηρό. Το άρωμα του γκρέιπφρουτ ξυπνά τις αισθήσεις και δίνει μια αίσθηση φρεσκάδας.
Η άποψή μου: Το συγκεκριμένο καθαριστικό προσώπου μυρίζει όντως ωραία, φρέσκα, με άρωμα εσπεριδοειδών. Αν το πρότεινα κάπου, θα ήταν σε κοπέλες που έχουν πολύ λιπαρό δέρμα. Εγώ έχω μεικτό προς λιπαρό και το νιώθω να με ξηραίνει αρκετά, ιδιαίτερα ύστερα από παρατεταμένη χρήση. Δεν είδα καμία διαφορά στην ακμή ή τα μαύρα στίγματα ούτε και στη ρύθμιση της λιπαρότητας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ωστόσο, καθαρίζει καλά το δέρμα, ειδικά αν συνδυαστεί με κάποιο βουρτσάκι ή γαντάκι απολέπισης προσώπου.
Συμπέρασμα: Μυρίζει ωραία, μου αρέσει που είναι ροζ αλλά σε μένα δεν κάνει όλα όσα υπόσχεται και βρίσκω ότι αφήνει το δέρμα μου ξηρό και να με τραβάει.
Θα το ξαναγόραζα: Όχι.
Συστατικά: Aqua, Sodium laureth sulfate, Propylene glycol, Lauryl glucoside, Sodium Lauroamphoacetate, Cocamidopropyl Betaine, PEG - 120 Methyl Glucose Dioleate, Salicylic Acid, Benzalkonium Chloride, C12 15 Alkyl Lactate, Cocamidopropyl PG Dimonium Chloride Phosphate, Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract, Sodium Benzotriazoyl Butylphenol Sulfonate, Alcohol Denat., Polysorbate 20, Isopropyl alcohol, Sodium Chloride, Disodium EDTA, Citric Acid, Sodium Citrate, Parfum, CI 16035, CI 60725. 
Βαθμός: 4/10





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου