Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Essence - Pure Skin: Anti-shine Pore Refining Serum

Όνομα: Essence - Pure Skin: Anti-shine Pore Refining Serum
Τιμή: 3.24 ευρώ
Ποσότητα: 30ml
Επίσημη Ιστοσελίδα: Πατήστε εδώ.
Τι υπόσχεται; "Τριπλή δύναμη! Αυτό το σέρουμ είναι πολυτάλαντο και η τέλεια βάση για την καθημερινή σας ρουτίνα στην φροντίδα του δέρματος. Η φόρμουλα που απορροφάται πολύ γρήγορα με το CLEARDERM COMPLEX ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος και απελευθερώνει το δέρμα από την έξτρα λιπαρότητα. Το σέρουμ καθαρίζει αισθητά τους πόρους, ελέγχει τη γυαλάδα και αντιμετωπίζει ενεργά στίγματα και σπυράκια. Ο αποτελεσματικός τρόπος για να έχετε πάντα απαλή και βελούδινη επιδερμίδα. Να πως λειτουργεί: απλά εφαρμόστε σε καθαρό δέρμα πριν από την κρέμα προσώπου σας. Η αποτελεσματικότητα έχει επιβεβαιωθεί δερματολογικά."
Η άποψή μου: Δε θυμίζει τα κλασσικά serums που είναι πολύ υγρά και ρευστά, σχεδόν σαν νερό. Μοιάζει περισσότερο με κρέμα. Το δέρμα μου (μεικτό προς λιπαρό) δεν απορροφούσε το προϊόν (ακόμη και με λίγη ποσότητα που δοκίμασα) και άφηνε λίγη λιπαρότητα (σε καμία περίπτωση το αποτέλεσμα δεν ήταν ματ). Δε με βοήθησε καθόλου στη ρύθμιση της λιπαρότητας, στον καθαρισμό και τη μείωση των πόρων, ούτε φυσικά στα στίγματα και τα σπυράκια. Το μακιγιάζ μου μετά είχε μειωμένη διάρκεια σε σχέση με όταν χρησιμοποιούσα άλλο serum ή κρέμα προσώπου. Η ενυδάτωση που προσφέρει είναι οκ, τίποτα το φοβερό αλλά η αίσθηση λιπαρότητας που μου αφήνει είναι άκρως ενοχλητική για αυτό και σταμάτησα να το χρησιμοποιώ πια.
Συμπέρασμα: Οικονομικό serum/κρέμα που σε μένα δεν έκανε τίποτα από όσα υποσχόταν.
Θα το ξαναγόραζα: Όχι.
Συστατικά: AQUA (WATER), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, COCO-CAPRYLATE, BUTYLENE GLYCOL, C12-20 ALKYL GLUCOSIDE, C14-22 ALCOHOLS, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, ZINC PCA, ENANTIA CHLORANTHA BARK EXTRACT, OLEANOLIC ACID, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), LINALOOL, LIMONENE, GERANIOL, COUMARIN, CI 1910 (YELLOW 5), CI 42090 (BLUE 1).
Βαθμός: 2/10



2 σχόλια:

  1. Τόσο χάλια ε? Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά έτσι όπως το βλέπω ούτε πρόκειται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς είχα αρνητική εμπειρία με αυτό το σέρουμ. Αλλά ειδικά τα προϊόντα περιποίησης προσώπου κάθονται διαφορετικά στον καθένα. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή