Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Catrice - Prime and Fine Mattifying Powder Waterproof

Όνομα: Catrice - Prime and Fine Mattifying Powder Waterproof #010 Translucent
Τιμή: 5.69 ευρώ 
Ποσότητα:9gr
Επίσημη Ιστοσελίδα: Πατήστε εδώ.
Τι υπόσχεται; Όταν αυτή η πούδρα έρχεται σε επαφή με το νερό, οι σταγόνες απλά κυλάνε στην επιφάνεια. Αυτό επιτρέπει στην πούδρα να έχει αντοχή στην υγρασία και να κρατάει ματ το δέρμα για ώρες. Η φόρμουλά της προσφέρει ένα ορατά αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Το διάφανο χρώμα της προσαρμόζεται σε κάθε τόνο επιδερμίδας. Είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνες Α και Ε. Χάρη στον καθρέφτη της συσκευασίας, η πούδρα είναι ιδανική για την τσάντα, για ρετουσάρισμα στη διάρκεια της ημέρας.
Η άποψή μου: Δεν είναι αδιάβροχη ούτε και αντέχει σε συνθήκες υγρασίας. Δεν κρατάει το μακιγιάζ μου ματ για πάνω από 2 ώρες. Ωστόσο, βοηθά στην επιμήκυνση της διάρκειάς του και στην αποφυγή αλλοιώσεων. Δεν είναι εντελώς διάφανη. Έχει λίγο χρώμα που ίσως δε θα ταιριάξει σε μεσαίες ή πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Για ανοιχτόχρωμους τύπους δέρματος είναι μια χαρά. Δε δίνει κάποια κάλυψη. Η συσκευασία είναι λεπτή και ιδανική για μέσα στην τσάντα αλλά εμένα δεν με βολεύει που δεν υπάρχει καθόλου χώρος για ένα σφουγγαράκι ώστε να μπορώ άμα θέλω να τη χρησιμοποιήσω στη διάρκεια της μέρας. Απλώνεται ιδανικά πάνω από το foundation με ένα stippling brush για ένα πιο φυσικό και όχι τόσο πουδρένιο ή παστωμένο αποτέλεσμα. Προσωπικά, προτιμώ απείρως την All Matt Plus Shine Control, επίσης από την Catrice, γιατί κρατάει το ματ αποτέλεσμα για περισσότερες ώρες και είναι και πιο οικονομική.
Συμπέρασμα: Δεν μου αρέσει η συγκεκριμένη πούδρα γιατί δεν είναι το κάτι ιδιαίτερο για μένα και δεν κάνει όσα υπόσχεται, ειδικά ως προς το ματ αποτέλεσμα ή την αντοχή της σε συνθήκες υγρασίας.
Θα το ξαναγόραζα: Όχι.
Συστατικά: TALC, ZEA MAYS (CORN) STARCH, DIMETHICONE, ZINC STEARATE, TRIETHYLHEXANOIN, SILICA, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, POTASSIUM SORBATE, VP / HEXADECENE COPOLYMER, DIMETHICONOL, ASCORBYL TETRAISOPALMITATE, TOCOPHERYL ACETATE, RETINYL PALMITATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, BHT, PHENOXYETHANOL, CI 77491, CI 77492 (IRON OXIDES).
Βαθμός: 5/10





2 σχόλια:

  1. ααα κριμα που δεν σου αρεσε..περιμενα να είναι λιγο καλυτερη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι και εγώ! Τουλάχιστον δεν κλαίω πολλά λεφτά! :P Επίσης η All Matt Plus Shine Control είναι πολύ καλύτερη, τουλάχιστον σε μένα λειτούργησε πολύ καλά και είμαι ευχαριστημένη! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή