Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Benefit - Roller Lash Mascara

Όνομα: Benefit - Roller Lash Mascara #black/μαύρη
Τιμή: 28.00 ευρώ περίπου
Ποσότητα: 8.5g
Επίσημη Ιστοσελίδα: Πατήστε εδώ.
Τι υπόσχεται; Διαχωρισμό βλεφαρίδων και καμπύλη.
Η άποψή μου: Διαχωρίζει τις βλεφαρίδες, τους δίνει καμπύλη που μένει για αρκετές ώρες, έχει έντονο μαύρο χρώμα, δίνει έξτρα μήκος στις βλεφαρίδες και μπορεί να "χτιστεί" το αποτέλεσμα για περισσότερο όγκο. Ξεβάφεται σχετικά εύκολα (έχω δοκιμάσει το διφασικό ντεμακιγιάζ της Garnier, το micellar νερό της Garnier -με καλά αποτελέσματα- και με μέτρια αποτελέσματα τον κρεμώδη αφρό καθαρισμού για πρόσωπο και μάτια της Apivita). Η διάρκειά της είναι κατά τη γνώμη μου μέτρια προς καλή. Πρόσεξα ότι μετά από 7 ώρες που τη φορούσα είχα λίγο μουτζουρωθεί, η καμπύλη δεν ήταν τόσο έντονη όσο όταν την είχα πρωτοβάλει και κάποιες φορές είχα ελάχιστα (1-2) μαύρα κομματάκια κάτω από τα μάτια. Το βουρτσάκι είναι πλαστικό με πολλά, μικρά, κοντά δοντάκια και έχει καμπύλη. Θέλει λίγο προσοχή μέχρι να το συνηθίσει κανείς για μην πλησιάσει πολύ το μάτι και το ερεθίσει. Τέλος, θεωρώ ότι είναι υπερβολικά ακριβή αλλά αυτές είναι οι τιμές της Benefit. Προσωπικά, για mascara δεν θέλω να δίνω τόσα χρήματα καθώς είναι ένα προϊόν που μου κρατάει 3-4 μήνες. Είχα την ευκαιρία να τη δοκιμάσω από ένα αρκετά γενναιόδωρο δείγμα από το περιοδικό Elle UK. Είναι πολύ πιθανό, αν την έβρισκα σε πολύ καλή προσφορά ή σε travel size να την αγόραζα πάλι γιατί το αποτέλεσμα που έχει μου αρέσει πάρα πολύ! Οι βλεφαρίδες μου, χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο από μόνες τους, δείχνουν εντυπωσιακές και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιώ καν ψαλιδάκι και να τις ταλαιπωρώ.
Συμπέρασμα: Αγαπώ το αποτέλεσμα με τον διαχωρισμό, το μήκος, την καμπύλη και το έντονο μαύρο χρώμα αλλά με δυσαρεστεί η τιμή και η διάρκεια του αποτελέσματος. 
Θα το ξαναγόραζα: Ναι, υπό προϋποθέσεις.
Συστατικά: Aqua (Water), Paraffin, Cera Alba (Beeswax), Polybutene, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Palmitic Acid, Stearic Acid, Triethanolamine, VP/Eicosene Copolymer, Acacia Senegal Gum, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Hydroxyethylcellulose, Silica, Phenoxyethanol, Panthenol, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Tocopheryl Acetate, Algin, Serine, BHT. [+/-: CI 19140 (Yellow 5, Yellow 5 Lake), CI 42090 (Blue 1 Lake), CI 77007 (Ultramarines), CI 77163 (Bismuth Oxychloride), CI 77288 (Chromium Oxide Greens), CI 77289 (Chromium Hydroxide Green), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Iron Oxides), CI 77510 (Ferric Ferrocyanide, Ferric Ammonium Ferrocyanide), CI 77742 (Manganese Violet), CI 77891 (Titanium Dioxide)].
Βαθμός: 7.5/10



8 σχόλια:

  1. Ναι, έχεις δίκιο.
    Αν σκεφτείς ότι με αυτή την τιμή (περίπου) παίρνεις την Lancome...
    Φιλιά πολλά
    <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναλυτικότατο review!
    Δεν έχει τύχει να την δοκιμάσω, αλλά τώρα ξέρω όλες τις σημαντικές λεπτομέριες :)

    Φιλάκια πολλά,
    www.beautyydust.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mandy ναι βρίσκεις πολλές καλές μάσκαρες τόσο high end όσο και από MAC (π.χ. για μένα η Opus Lash είναι από τις αγαπημένες μου και με -25% που βάζει η MAC είναι πολύ προσιτή)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγγελική ευχαριστώ για το σχόλιό σου! Μόλις έγινα μέλος στο blog σου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ ωραία! Άμα την δοκιμάσεις, γράψε μου πως σου φάνηκε! ;)

      Διαγραφή