Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

The Brush Series: ELF - Kabuki Face Brush

Επίσημη Ιστοσελίδα: Πατήστε εδώ.
Τιμή: 7.70 ευρώ
Σε τι χρησιμεύει; Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με υγρά, κρεμώδη ή στερεά/σε μορφή πούδρας προϊόντα. Μπορεί να προσφέρει από ελαφριά ως πλήρη κάλυψη σε πρόσωπο και σώμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πούδρα, μπρόνζερ ή πούδρα λάμψης/highlighter.
Η άποψή μου: Είναι ένα πινέλο από συνθετικές τρίχες και είναι απίστευτα απαλό! Από τα πιο απαλά πινέλα που έχω. Πλένεται εύκολα χωρίς να μαδάει ή να χάνει το σχήμα του αλλά επειδή είναι μεγάλο και πυκνό δεν στεγνώνει πολύ γρήγορα. Θα με διευκόλυνε περισσότερο αν είχε μεγαλύτερη βάση/λαβή αλλά δεν είναι κάποιο φοβερό πρόβλημα. Το χρησιμοποιώ για να σετάρω γρήγορα και ομοιόμορφα το μακιγιάζ του προσώπου μου με πούδρα, ειδικά για πούδρα σε ελεύθερη μορφή (loose powder). Για μένα προσωπικά δεν είναι κατάλληλο λόγω του σχήματος και τους μεγέθους του για την εφαρμογή του μπρόνζερ ή του highlighter. Τέλος, θεωρώ ότι είναι ένα πολύ καλό, ποιοτικό και οικονομικό πινέλο.



3 σχόλια:

  1. H ELF έχει απίθανα πινέλα. Πολύ ποιοτικά και φυσικά οικονομικά. Είχα κάποτε 2 και τα έχω αντικαταστήσει αλλά τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να κάνω σύντομα μία παραγγελία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, ειδικά η studio σειρά τους είναι πολύ καλή! :) Θα αναφερθώ και σε άλλα σε επόμενες αναρτήσεις! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή