Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Bare Minerals - Lash Domination Volumizing Mascara

Όνομα: Bare Minerals - Lash Domination Volumizing Mascara (#intense black)
Τιμή: 22.90 ευρώ
Ποσότητα: 11ml
Τι υπόσχεται; Υπόσχεται τα πάντα... Όγκο, μήκος, πάχος, διαχωρισμό, ανύψωση, διάρκεια όλη μέρα, δεν κολλάει τις βλεφαρίδες, δεν αφήνει κομματάκια, δεν μουτζουρώνει... Μόνο καφέ δε σου φτιάχνει!
Η άποψή μου: Πέτυχα σε μία πολύ καλή προσφορά πριν κάποιους μήνες την περίφημη μάσκαρα της Bare Minerals, την Lash Domination. Βρήκα λοιπόν ότι ήταν μια καλή ευκαιρία να τη δοκιμάσω. Ωραία συσκευασία, διαφορετικό από τα συνηθισμένα πλαστικό βουρτσάκι και πολλές υποσχέσεις... Όγκο και πάχος δίνει. Όμως δεν διαχωρίζει ιδιαίτερα τις βλεφαρίδες χωρίς όμως και να τις κολλάει και να φαίνεται λες και έχω 5 βλεφαρίδες. Κομματάκια όσες ώρες την φορούσα δεν άφησε αλλά... μουτζουρώνει πολύ. Και γρήγορα. Και αυτό για μένα είναι deal breaker! Το εφέ "πάντα" προσωπικά δεν μου αρέσει. Και δεν δέχομαι μια μάσκαρα να μεταφέρεται κάτω από το μάτι και να τονίζει τους προσεκτικά καλυμμένους μαύρους κύκλους μου. Θέλω μια μάσκαρα σταθερή για ώρες χωρίς να πρέπει να βάλω αδιάβροχη. Η συγκεκριμένη λοιπόν δε με άφησε ευχαριστημένη για αυτόν κυρίως τον λόγο αλλά και την τιμή της φυσικά. Υπάρχουν πιο οικονομικές και σίγουρα πιο αξιόλογες επιλογές κατά τη γνώμη μου. Όσον αφορά την καμπύλη επειδή φορτώνει πολύ προϊόν το βουρτσάκι θέλει προσοχή στην εφαρμογή για να μη βαρύνουν οι βλεφαρίδες και γείρουν προς τα κάτω.
Συμπέρασμα: Αν και δίνει τον όγκο που υπόσχεται, δεν της συγχωρώ ότι μουτζουρώνει πολύ γρήγορα κάτω από τα μάτια (χωρίς καν να έχω βάλει στις κάτω βλεφαρίδες) και είναι τόσο ακριβή.
Θα το ξαναγόραζα; Όχι.
Συστατικά: Water, Beeswax (Cera Alba/Cire D'abeille), Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Palmitic Acid, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax (Candelilla Cera/Cire De Candelilla), Stearic Acid, Triethanolamine, Styrene/Acrylates/Ammonium Methacrylate Copolymer, Hydrolyzed Quinoa, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Myristic Acid, Sodium Laureth Sulfate, Silica, Malachite Extract, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, Iron Oxides (Ci 77499).
Βαθμός: 3/10



2 σχόλια:

  1. Αν την έχετε δοκιμάσει... περιμένω την εμπειρία σας στα σχόλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά είναι κρίμα να μουτζουρώνει και να είναι ένα τόσο ακριβό προιόν :)
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή