Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

L' Occitane - Angelica Ultra Matte Fluid/Ενυδατική Κρέμα Προσώπου

Όνομα: L' Occitane - Angelica Ultra Matte Fluid (ενυδατική κρέμα προσώπου)
Τιμή: 34 ευρώ
Ποσότητα: 50ml
Τι υπόσχεται; Καθαρίζει το δέρμα, ενυδατώνει την επιδερμίδα και περιορίζει το σμήγμα.
Η άποψή μου: Τον πρώτο ενάμιση περίπου μήνα χρησιμοποιούσα την ενυδατική μετά τη χρήση του toner της σειράς (κριτική εδώ). Το αποτέλεσμα δεν ήταν ικανοποιητικό για μένα. Το δέρμα μου μετά από λίγη ώρα εμφάνιζε περιττή λιπαρότητα. Μόλις τέλειωσε το toner και γύρισα στο ροδόνερο και συνέχισα να χρησιμοποιώ αυτή την ενυδατική τα πράγματα βελτιώθηκαν απίστευτα πολύ! Το δέρμα μου παραμένει ματ για αρκετές ώρες και φυσικά ενυδατώνεται εξαιρετικά! Να σημειώσω ότι δεν έχω δει να επηρεάζει ούτε αρνητικά ούτε θετικά την ήπια ακμή μου. Μυρίζει σαν γλυκό λεμόνι. Η συσκευασία είναι πλαστική με αντλία. Χρειάζονται 2-2,5 πατήματα της αντλίας για το πρόσωπο και τον λαιμό. Απορροφάται γρήγορα και αυτό την κάνει καλή βάση για το μακιγιάζ. Το προφανές νομίζω αρνητικό είναι η τιμή της.
Συμπέρασμα: Πολύ καλή ενυδατική κρέμα προσώπου που απορροφάται γρήγορα, ενυδατώνει και αφήνει το δέρμα ματ. Δυστυχώς δεν είναι καθόλου οικονομικό προϊόν. Προσωπικά το πήρα όταν το βρήκα σε έκπτωση αλλά και πάλι... Παρόλα αυτά θεωρώ ότι αν αξίζει κάπου να επενδύσουμε παραπάνω χρήματα είναι σε προϊόντα για το πρόσωπο.
Θα το ξαναγόραζα; Ίσως. Είναι αρκετά ακριβή για την προτιμήσω αμέσως ξανά. Αλλά είναι πιθανό αν την πετύχω ξανά σε προσφορά να την τιμήσω και πάλι.
Συστατικά: water, methyl methylacrilate, crosspolymer, dicaprylyl carbonate, glycerin, hydrogenated coconut acid, ammonium, acryloyldimethyltaurap copolymer, sorbitol, angelica archangelica root extract, angelica archangelica root oil, oriza sativa (rice) bran oil, citrus limon (lemon) peel oil, spiraea ulmaria extract, amyris balsamifera bark oil, mentha piperita (peppermint) oil, zinc glycyrrhetinate, salicylic acid, zinc pca, coco-caprylate, peg-20 methyl glucose sesquistearate, butylene glycol, cetearyl alcohol, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, chlorphenesin, sorbitan stearate, polysorbate 60, cetearyl glucoside, t-butyl alcohol, potassium sorbate, sodium benzoate, tocopherol, fragrance, limonene
Βαθμός: 8/10



2 σχόλια:

  1. Λες να βάζω ροδόνερο, ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λέω λέω λέω! 1.50 Ευρώ περίπου έχει! Ούτε χημικά ούτε τίποτα! Και το έχουν και στα σούπερ μάρκετ! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή